AcasăNewsPrimarul Firea, reactie in privinta verificarilor DNA la Politia Locala: nu am...

Primarul Firea, reactie in privinta verificarilor DNA la Politia Locala: nu am stiut

Pana sa ajunga, luni dimineata, la prima sedinta de la PSD de dupa Congresul in care a fost aleasa vicepresedinte, edilul Capitalei a avut o prima reactie fata de verificarile despre care s-a aflat – din directia unui consilier general al PNL – ca vizeaza Politia Locala Bucuresti, institutie subordonata Primariei Generale.

De altfel, Firea insasi a sustinut ca informatia a ajuns la urechile sale din aceeasi postare la care a avut acces si opinia publica. „Foarte interesant este faptul ca eu am aflat azi dimineata de la o postare a unui consilier general PNL – pentru ca cu asta se ocupa de fapt opozitia in Consiliul General – nu am stiut, pentru ca probabil aceasta adresa a DNA a fost trimisa direct la Politia Locala. M-am informat si eu inainte sa vin, a fost transmisa miercurea trecuta, pe 7 martie. Probabil ca toti am fost ocupati cu ziua de 8 martie (…) si nu am fost informata”, a subliniat Firea, din curtea PSD-ului.

Edilul Capitalei a tinut, totodata, sa sublinieze ca asemenea solicitari, de adrese, nu sunt singulare. „Nu este niciun fel de problema (…) noi primim saptamanal cel putin doua adrese – si nu de acum, ci de la preluarea mandatului – din partea acestei institutii sau a altor institutii care se ocupa cu anchetarea diferitelor situatii si noi am raspuns prompt, chiar mai devreme decat termenul limita, care figura pe respectivele adrese, tuturor intrebarilor. (…) Deci nu a venit acum ca a anuntat dl Ciucu de la PNL ca <<a venit, in sfarsit, DNA, la Primaria Capitalei>> (…) nu am ce sa ascund si nu acopar pe nimeni„, a tinut sa sublinieze Firea.

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger