AcasăNewsPrimarul din Navodari, retinut pentru coruptie

Primarul din Navodari, retinut pentru coruptie

Primarul din Navodari, Nicolae Matei, a fost retinut pentru 24 de ore, de procurorii DNA, edilul fiind cercetat intr-un dosar de spalare de bani si abuz in serviciu. Acesta se afla acum in arestul Politiei Constanta.

Nicolae Matei este acuzat intr-un dosar privind retrocedarea unor terenuri din perioada 2011 – 2012, dar este cercetat si in legatura cu finantarea clubului „Sageata Navodari“. Cercetarile au inceput in urma unei plangeri depuse anul trecut.

Edilul a criticat anchetarea sa, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

„A fi primar in Romania de astazi echivaleaza cu pierderea libertatii! Rusine Parlamentului ca nu adopta legi care sa inlature abuzurile procurorilor! Toti primarii din Romania au cate 2-3 dosare, dar in nici un oras nu se deschide o fabrica sa mai producem ceva! Functionarii publici refuza sa mai semneze si acte banale de frica DNA! Pierdem proiecte europene!

Tema coruptiei e falsa si avem nevoie de conducatori care sa relanseze economia! Motivul saraciei si neajunsurilor e ca nu mai producem nimic! Romania e stat politienesc! Nu ma fac vinovat de faptele de care sunt acuzat! Nu pot sa scriu neadevaruri si sa bag la puscarie oameni nevinovati!“, a scris Nicolae Matei.

Foto: digi24.ro

author avatar
Alina Costache
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger