AcasăNewsPrimarul Boscodeala din Buzau se trateaza de stres departe de ochii nevastei...

Primarul Boscodeala din Buzau se trateaza de stres departe de ochii nevastei

Constantin Boscodeala

Dupa doua mandate de primar al Buzaului, gata sa il castige si pe al treilea, Constantin Boscodeala isi invinge rutina gustand, ca omul, din bucuriile nevinovate ale vietii.

Constantin Boscodeala

Mai mult sau mai putin nevinovata, bucuria care il scoate pe Boscodeala din rutina functiei de primar si a casatoriei vechi de sapte ani poarta numele de Irina. Din Ramnicu Sarat. Sensibilitatea primarului Boscodeala, alintat Costel, fata de Irina a fost bine ascunsa pana acum de ochii buzoienilor si mai ales de ai sotiei sale, Felicia.

Pretul bucuriei: o masina, un magazin si un leasing pentru echipamente

Cum discretia, mai ales in prag de campanie electorala, reprezinta o calitate de nepretuit, Costel s-a dovedit a fi un adevarat gentilom. Iar Irina a apreciat mult aceasta calitate sufleteasca, dar mai ales masina primita cadou. Asa, sa o ajute sa parcurga cat mai repede cei 30 de km de la Ramnicu Sarat la Buzau. Problema navetei fiind rezolvata, Irina a avut un alt mare motiv de bucurie cand a primit cadou si un magazin. Sa aiba cu ce sa isi umple timpul si sa se ridice la statutul de femeie intreprinzatoare. Lucru deloc greu, mai ales ca dupa masina si magazin au venit noi pretentii transformate in rugaminti duios soptite la auzul carora Costel nu a putut spune nu. Si Irina s-a mai ales, astfel, cu un leasing platit pentru echipamentele de sonorizare si lumini pentru un club. Cum primarul Costel nu era inconstient sa achite ratele din banii lui, leasingul a fost acoperit prin intermediul prietenului Manuel, caruia apoi Primaria Buzau ii deconteaza cheltuielile in baza facturilor de organizare de evenimente. Incurcaturi peste incurcaturi, insa important  a fost ca toate aceste lucruri sa nu ajunga la urechile Feliciei Boscodeala, care ar avea o stranie senzatie de deja-vu dupa ce ea insasi i-a devenit in urma cu aproape sapte ani sotie primarului dupa ce in prealabil s-a bucurat de acelasi statut de amanta.

author avatar
Matei Ciocazean
3.202 afisari

2 COMENTARII

  1. Ce tie nu-ti place ,altuia nu-i face !Parca asa spune un vechi proverb romanesc.Deci Felicia a ,,spart”casa alteia,acum i-a venit si ei rindul sa i-o sparga alta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger