Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Primarii marilor orase, la Guvern. Discutii cu Dancila

Primarii marilor orase, la Guvern. Discutii cu Dancila

Autor:

Edilii marilor orase ale tarii au venit in Capitala, pentru ca vineri dimineata au avut o intrevedere cu sefa Guvernului.

 

dancila 350x163 Primarii marilor orase, la Guvern. Discutii cu Dancila

 

UPDATE: La intrevedere au participat si vicepremierul Stanescu, dar si sefa de la Ministerul Fondurilor Europene, Rovana Plumb. ”Vreau sa va sprijin cu toata fermitatea, indiferent de optiunea politica, sa gasim impreuna solutii pentru a recupera intarzierile in atragerea fondurilor europene din POR si a evita riscul de dezangajare a unor fonduri. Finantarea acestor proiecte trebuie sa fie in beneficiul cetatenilor, al Romaniei”, a transmis premierul Viorica Dancila, citata pe site-ul Guvernului.

Printre cei care s-au aflat,de la ora 10 incepand, la masa discutiilor cu premierul Dancila s-au numarat edilul Iasului, Mihai Chirica, si cel al Aradului, Gheorghe Falca. “Am convenit sa avem in urmatoarea perioada o intalnire pe zone, punctual, pe proiectele pe care le avem “, a punctat Falca. “A fost o intalnire tehnica, doar despre fonduri europene (…) proiectele exista, am ajuns in faza de contractare”, a mai punctat edilul aradean, referitor la intrevederea de peste doua ore desfasurata la Palatul Victoria.

La intalnire au fost prezenti nu doar primarii municipiilor resedinta de judet, ci si reprezentantii AM POR si directorii Agentiilor de Dezvoltare Regionala. Intentia a fost de a se “analiza stadiul implementarii finantarilor europene destinate autoritatilor publice locale”.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!