Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Primaria Sectorului 1 si comunitatea locala ecologizeaza Padurea Baneasa

Primaria Sectorului 1 si comunitatea locala ecologizeaza Padurea Baneasa

Autor:

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache va da startul, sâmbătă, 06 mai 2017, începând cu ora 09:00, acțiunii de ecologizare a Pădurii Băneasa. Operațiunea de salubrizare se va realiza împreună cu cetățenii care locuiesc în zona cartierelor Jandarmeriei și Vatra Noua.

 

unnam 1 720x350 Primaria Sectorului 1 si comunitatea locala ecologizeaza Padurea BaneasaAstfel, peste 100 de persoane, copii și părinți, vor primi mănuși și saci pentru a colecta deșeurile din pădure împreună cu echipele companiei Romprest, prestatorul serviciului de salubrizare din această zonă administrativă.

“Protecția mediului înconjurător reprezintă o prioritate a administrației pe care o conduc. Doresc să mulțumesc comunității locale pentru spiritul civic de care dă dovadă și de această dată. Numai împreună, administrație locală și cetățeni, putem păstra Sectorul 1 curat și putem avea grijă de sănătatea noastră și a generațiilor viitoare. Sectorul 1 este și trebuie să rămână “Sectorul de Verde” al Capitalei, cea mai prietenoasă zonă cu mediul din București”, a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache

Cu această ocazie, toți participanții vor avea parte și de o “oră de ecologie” interactivă, în vederea abordării unei atitudini eco – pozitive fata de mediul înconjurător. Colectarea separată a deșeurilor, reciclarea și refolosirea deșeurilor, păstrarea curățeniei și multe alte asemenea teme vor fi abordate în cadru acestui eveniment. La final toți participanții vor fi premiați pentru implicare.

Acțiunea de sâmbătă face parte din seria de evenimente cu impact asupra protecției mediului pe care Primăria Sectorului 1 le va derula la nivelul întregului sector în perioada următoare.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!