AcasăNewsPrimaria sectorului 1, pregatita sa intervina pentru deszapezire si combaterea poleiului

Primaria sectorului 1, pregatita sa intervina pentru deszapezire si combaterea poleiului

 

 

Tinand cont de  mesajul meteorologilor – mai exact avertizarea cod galben de lapovita, ninsoare, polei si intensificari ale vantului, la nivelul Primariei conduse de Dan Tudorache s-a facut un plan de actiune, in vederea deszapezirii si a combaterii poleiului de pe arterele principale si secundare din Sectorul din sectorul 1.

S-a anuntat ca nu mai putin de  52 de utilaje si 150 de muncitori vor interveni in aceasta noapte. In functie de evolutia conditiilor meteorologice, Compania Romprest va suplimenta atat numarul masinilor de deszapezire, cat si numarul muncitorilor din teren, se mentioneaza intr-un comunicat al Primariei Sectorului1, remis redatiei.

Persoanele fara adapost vor fi cazate in centrele sociale ale PS 1

De asemenea, se va pune accent si pe identificarea persoanelor fara adapost, in vederea preluarii si cazarii lor in centre sociale, de pe raza sectorului. „Echipe mixte ale Primariei Sectorului 1 vor patrula in aceasta perioada pentru a identifica persoanele fara adapost care pot fi afectate de conditiile meteo nefavorabile. Persoanele adulte vor fi cazate la Centrul de Urgenta pentru persoane fara adapost (Soseaua Odai nr. 3-5, Sector 1), iar copiii la Centrul de Primire „Pinocchio” (Bulevardul Luptatorilor numarul 40, Sector 1). Acestia vor primi o masa calda, pat curat, imbracaminte si asistenta medicala. Primaria Sectorului 1 face un apel la bucuresteni sa sune la numarul de telefon al Politiei Locale (021/9540), apelabil 24 de ore din 24, in cazul in care identifica, pe raza Sectorului 1, persoane fara adapost care pot fi afectate de vremea rece”, transmit oficialii PS 1.

author avatar
Andrei Coman
106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger