AcasăNewsPrimaria Sector 1: Se circula in conditii normale pe toate cele 1160...

Primaria Sector 1: Se circula in conditii normale pe toate cele 1160 de strazi 

 

Reprezentantii Primariei conduse de catre Dan Tudorache au anuntat cum s-a actionat, pe fondul ninsorii abatute asupra Capitalei, cat sa nu existe probleme la nivel de circulatie pe raza Sectorului 1.

Iata ce au transmis intr-un comunicat:

„61 de utilaje de deszapezire, 4 incarcatoare si 359 de oameni actioneaza, la aceasta ora, pentru deszapezirea strazilor din Sectorul 1. In cazul inrautatirii conditiilor meteo, numarul de utilaje va fi suplimentat.

Inca de la ora 04:00 dimineata, 21 de utilaje ale Companiei Romprest, prestatorul serviciului de deszapezire, au imprastiat material antiderapant pe pante, rampe, poduri, pasaje supraterane si subterane.

“Am cerut operatorului de deszapezire sa actioneze cu toate mijloacele pe care le aloca in Sectorul 1 pentru ca traficul in sector sa se desfasoare fara niciun fel de probleme. Este obligatia noastra sa asiguram servicii de deszapezire in conformitate cu cerintele locuitorilor celei mai dezvoltate comunitati din Romania”, a afirmat Dan Tudorache.

Potrivit programului de deszapezire aprobat de Consiliul Local Sector 1, compania Romprest este pregatita sa intervina in perioada sezonului rece 2017-2018 cu 82 de utilaje dotate cu aparatura de ultima generatie (auto-cisterne, unimog-uri etc).

Utilajele sunt dotate cu sistem GPS, care permite monitorizarea in timp real a operatiunii de deszapezire.

Totodata, intre 350 si 400 de persoane vor actiona in aceasta iarna in vederea indepartarii manuale a zapezii de pe trecerile de pietoni, din statiile RATB, refugii RATB, cai de acces  in institutiile publice etc.

La nivelul Sectorului 1, au fost luate in calcul pentru acest sezon de iarna 21 de puncte fixe unde vor fi pozitionate utilaje pregatite sa intervina, dupa cum urmeaza: Piata Victoriei (intrare pe Buzesti), Piata Victoriei (intrare pe Lascar Catargiu), Piata Romana (intrare pe Dacia), B-dul Aviatorilor (Pescarus), Piata Charles de Gaulle, Calea Floreasca (la intrarea dinspre Pasajul Pipera), Str. Nicolae Caranfil (statia de carburanti MOL), B-dul Aerogarii (statia de carburanti OMV), Piata Victoriei (intrare pe Calea Victoriei), Gara de Nord (vizavi de coloane), B-dul Banu Manta (in fata primariei, intrare spre pasaj), Piata Victoriei (pastila Kiseleff x Aviatorilor), Calea Grivitei (sub Pod Grant, intrare pe bretea spre Turda),Calea Grivitei (statia de carburanti MOL Chibrit, intrare spre pasaj), Calea Grivitei (statia de carburanti MOL Chibrit, intrare pe Ion Mihalache), Sos. Bucuresti-Ploiesti (DN1) (statia de carburanti MOL – Pod Otopeni), B-dul Poligrafiei (statia de carburanti LUKOIL Jiului), Sos. Bucuresti-Targoviste (statia de carburanti MOL Odaii), B-dul Bucurestii Noi (statia de carburanti OMV), Aleea Privighetorilor (vizavi de Academia de Politie), Sos. Chitilei (statia de carburanti OMV).”

author avatar
Andrei Coman
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger