AcasăNewsPrimaria pune pe pauza proiectul benzii unice pentru RATB, dupa "testul" de...

Primaria pune pe pauza proiectul benzii unice pentru RATB, dupa „testul” de luni

A fost suficient sa fie observate efectele, dar si ecourile aglomeratiei produse, in dimineata acestei prime zile a saptamanii, dupa punerea in practica a ideii benzii unice pentru mijloacele de transport in comun la intrarea in Capitala, dinspre DN 1, pentru ca Primaria Capitalei sa ia o decizie cat sa nu se mai repete episodul de luni.

Pe scurt fie spus, testul rabdarii pe care l-au avut de trecut soferii care au intrat in Bucuresti, in prima parte a zilei, pe Soseaua Bucuresit-Ploiesti, dar si timpul pierdut in trafic de un numar insemnat de conducatori auto au avut, pana la urma, un rost: i-au facut pe reprezentantii municipalitatii sa inteleaga ca efectele pozitive ale demersului se lasa asteptate, dar aglomeratia nu. Drept urmare, reprezentantii Primariei Capitalei au facut un pas in lateral, anuntand ca „implementarea proiectului benzii unice va fi reluata dupa inceperea vacantei scolare”, foarte probabil a celei de vara, ce incepe in iunie.

Chiar daca multi dintre soferii care fac zilnic acest drum vor rasufla usurati la auzul deciziei, fara sa mai vrea sa afle motivele exacte invocate pentru luarea acestei hotarari, cei care nu fac parte din aceasta categorie pot afla ca masura survine ca „urmare a testului realizat in aceasta dimineata au fost identificate punctele nevralgice ale benzii unice pentru circulatia transportului public, iar proiectul va fi implementat imediat dupa incheierea cursurilor scolare„. Si ca, din cate se mentioneaza in comunicatul PMB, „pana atunci se va circula fara restrictii, ca si pana acum, pe tronsonul Baneasa – Piata Charles de Gaulle”.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristina Stefan
127 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger