AcasăNewsPrimaria finei Pandele, sponsor la Steaua nasului Becali?

Primaria finei Pandele, sponsor la Steaua nasului Becali?

Victoria Gabrielei Firea Pandele in alegerile pentru Primaria Capitalei l-a incantat peste masura pe Gigi Becali. Afacerist pana in maduva oaselor, patronul Stelei stie ca are numai de castigat de pe urma noii pozitii a finei sale.

Pentru cei care inca nu stiu, Becali si edilul din Voluntari, Florentin Pandele, se cunosc de aproape 30 de ani, iar relatia lor s-a cimentat printr-o legatura nas-fin. Latifundiarul din Pipera a devenit parintele spiritual al cuplului Firea-Pandele.

In mediile fotbalistice se discuta deja despre posibilul parteneriat pe care Gigi Becali l-ar putea incheia cu Primaria Bucuresti. Cum Steaua este cea mai iubita echipa din tara, iar in Capitala numarul simpatizantilor ei este de ordinul sutelor de mii, o sponsorizare a clubului de catre PMB n-ar reprezenta ceva iesit din comun. Trebuie doar gasit cadrul legal prin care sa se dea drumul la aceasta colaborare. Pana atunci, exista varianta referendumului local, prin care cetatenii Bucurestilor pot fi chestionati pe acest subiect. Lesne de intuit ca majoritatea locuitorilor va vota in favoarea sponsorizarii clubului Steaua.

Pana atunci, nasul Becali se pregateste sa bata palma cu finul Pandele intr-o alta afacere. Alungata din Ghencea, trupa lui Laurentiu Reghecampf a ajuns pe drumuri, face antrenamente pe unde apuca, iar variantele Domnesti sau Mogosoaia (folosite in sezonul trecut) nu mai sunt agreate de club. Ei bine, la Voluntari exista una dintre cele mai moderne baze de pregatire din tara. Daca echipa din localitate va pierde barajul de mentinere in Liga 1, atunci Becali va muta Steaua la complexul din Voluntari.

author avatar
National
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger