Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Primaria Capitalei, coada la pupat moaste

Primaria Capitalei, coada la pupat moaste

Autor:

Consilierul general al PNL, Ciprian Ciucu, afirma ca primarul general, Gabriela Firea, a adus moaste la primarie, spre nemultumirea unor angajati ai institutiei.

 

firea Primaria Capitalei, coada la pupat moaste

Inca de luna trecuta, Gabriela Firea a facut un pelerinaj la Catedrala din orasul Voluntari.

Intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Ciucu invoca ”momente stanjenitoare pentru majoritatea angajatilor PMB”. ”Firea a adus moaste in PMB (nu, nu este o gluma) In aceasta dimineata, intre orele 8.30 si 10.00 salariatii PMB au fost invitati la camera 104 (langa cabinetul ei) sa se inchine unor moaste aduse special in acest scop, conform vointei primarului Capitalei. Mai multi angajati ai PMB m-au contactat si s-au aratat revoltati de situatia in care au fost pusi”, arata Ciprian Ciucu.medalion moaste Primaria Capitalei, coada la pupat moaste Gabriela Firea, continua el  ” nu are cum sa inteleaga ca, intr-o societate moderna si laica, comportamentul religios este rezervat spatiului intim al constiintei si nu paradei. Astfel de gesturi exagerate sunt de natura sa-i puna pe oameni in situatii stanjenitoare, sa practice comportamente religioase doar de ochii sefei.Este libertatea Gabrielei Firea sa fie o persoana religioasa si sa practice orice ritualuri doreste, iar eu, cu sinceritate ii spun, respect acest lucru! Dar asta nu inseamna ca poate avea libertatea de a extinde propriile ei practici si stil de viata in vietile oamenilor pe care vremelnic ii conduce!”. In replica, viceprimarul Aurelian Badulescu a apreciat ca Ciucu

”este un latrau care are mandat de la Macovei sa ascunda sursele de finanantare cu riscul de a lua in desert pana si cele sfinte“. Duminica, primarul Capitalei a fost la Catedrala Sfanta Cuvioasa Parascheva din Voluntari, unde in aceste zile a fost adus Braul Maicii Domnului de la Manastirea Kato Xenia din Grecia, precum si racla care contine mana dreapta a Sfantului Ierarh Spiridon, adusa de la catedrala din Corfu, Grecia.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!