AcasăNewsPrima zi a consultarilor de la Cotroceni. PNL-ul deschide lista

Prima zi a consultarilor de la Cotroceni. PNL-ul deschide lista

In aproximativ o ora urmeaza sa inceapa discutiile pe care Klaus Iohannis si-a propus sa le aiba cu formatiunile parlamentare, pe teme ce tin de justitie.

Consultarile dorite de catre primul om in stat, pe fondul deciziei sale de a convoca un referendum pe justitie, in aceeasi zi cu europarlamentarele, vor incepe joi la ora 15, cu partidul care a anuntat ca il sustine pe presedinte in dezideratul sau de a obtine un al doilea mandat la Cotroceni. Concret, agenda consultarilor presupune ca delegatia PNL-ului va ajunge fata in fata cu Klaus Iohannis la ora 15, o ora mai tarziu fiind asteptati la discutii reprezentantii USR. PMP-ul intra la consultari la 16.45, fiind urmati, trei sferturi de ora mai tarziu, de membrii UDMR, lista primei zile de dialog urmand sa se incheie cu grupul parlamentar al minoritatilor nationale, care vor discuta cu Iohannis incepand cu ora 18.15.

In cursul zilei de vineri, sunt asteptati pesedistii si cei de la ALDE. In timp ce Liviu Dragnea a anuntat inca de acum cateva zile ca nu va merge personal la discutii, ci ca PSD-ul va trimite o delegatie, oficialii ALDE au transmis ca nu se vor prezenta la consultarile pe Justitie, cata vreme Klaus Iohannis nu se va pronunta in cazul Lazar. „Nu acceptam sa dezbatem teme de Justitie, atat timp cat dl Iohannis refuza sa comenteze o problema de maxima gravitate pentru aceasta. Una extrem de concreta si de actuala, precum prezenta in fruntea Parchetului General a unui executant jalnic al dispozitiilor regimului comunisto-securist”, dupa cum s-a transmis prin intermediul unui mesaj postat pe pagina oficiala de Facebook a lui Calin Popescu Tariceanu.

sursa foto: Facebook/ PNL

author avatar
Cristina Stefan
100 afisari

2 COMENTARII

  1. Azi serbam prima zi de cand Psd e suspendat din socialista ioropeana. La multi ani, Psd! ???

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger