AcasăNewsPrima reactie din PSD la anuntul lui Iohannis: Cum poti sa refuzi...

Prima reactie din PSD la anuntul lui Iohannis: Cum poti sa refuzi doi ministri fara sa dai nicio explicatie?

Minune: Codrin Stefanescu si-a pus lacat la gura!

La scurta vreme dupa ce Klaus Iohannis spunea ca „aceasta remaniere este o solutie slaba” si ca a refuzat, practic, doua numiri din randul celor propuse – fara, insa, sa faca nominalizari, din directia Partidului Social Democrat s-a aflat cum anume s-a vazut acest anunt al presedintelui.

O prima replica din randul PSD a venit prin vocea noului secretar general al PSD, Codron Stefanescu, cel care considera ca „este inadmisibil modul in care se comporta presedintele Romaniei, dl Iohannis are din ce in ce mai mult reactii din astea halucinante”. Mai mult, in aceeasi interventie telefonica la Antena3, Stefanescu a adus in discutie faptul ca seful statului nu a motivat in niciun fel decizia de a respinde nominalizarile Liei Olguta Vasilescu la Transporturi si, respectiv, a lui Ilan Laufer, in fruntea Ministerului Dezvoltarii. „Cum poti sa refuzi doi ministri fara sa dai nicio explicatie poporului roman, adica pe ce considerente? (…) ce motiv ai avea sa o refuzi pe Olguta Vasilescu?”, s-a intrebat secretarul general al PSD-ului.

314 afisari

6 COMENTARII

  1. …o respinge pe motiv ca incep lucrarile la autostrazile peste carpati si ordinal lui este sa le blocheze.

  2. PSD e noul PRM.. s-a umplut de PRM -isti pe la varf si in toate functiile cheie. De ce la orice se se intampla trebuie sa iasa Codrin asta sa ne spuna ce e bine si ce nu? Cine mai da doi bani pe ce spune unul care ii lustruia pantofii lui Vadim?

    • Codrin asta se da mai destept ca Iohannis, se da mai destept ca UE, se da mai destept ca romanii, la el totul e inadmisibil doar ce spune Dragnea e corect si admisibil
      Acum chiar isi inchipuie ca nu mai poate Iohannis de parea lui?

  3. Iohannis o face pentru ca e bastan si pentru ca poate! Restul care sunt fraieresteni se vaita pe la tv 🙂

  4. Ia suspendați-l pe plăvanul, spanule ca va dati de cohones da ouăle îs toate inumarate la Cornu. Jos textila și la vot. Alegeri totale +referendum de monarhie.Cine e pentru. Începem cu mine. Sunt pentru? Sunt pentru!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger