AcasăNewsPrima reactie. Cum vede Dragnea plecarea lui Tutuianu de la MApN

Prima reactie. Cum vede Dragnea plecarea lui Tutuianu de la MApN

Intr-o prima reactie publica dupa demisia lui Adrian Tutuianu, liderul social-democrat a sustinut ca senatorul a fost un „ministru bun”, dar ca „un asemenea comunicat nu putea ramane fara urmari”, in raport cu credibilitatea in fata partenerilor din NATO.

Seful PSD a anuntat ca a aflat despre comunicatul Ministerului Apararii – cu esalonarile de plati – in timp ce se afla cu premieurl si cu vicepremieurl Ciolacu, la pranz.

„Sunt foarte suparat, foarte trist ca am pierdut un ministru bun, foarte bun, care se pare ca a fost victima unei greseli de comunicare – sau nu (…) nu exista niciun fel de temeri, de motive pentru care salariatii din MApN sa-si faca problema ca ar putea sa nu-si primeasca drepturile salariale si celelalte drepturi”, a declarat Dragnea, in urma cu scurta vreme, de la Craiova.

Va amintim ca in prima parte a zilei in curs, dispre Cotroceni s-a transmis faptul ca presedintele l-a desemnat, interimar, pe vicepremierul Marcel Ciolacu in fruntea MApN, dupa demisia lui Tutuianu.

author avatar
Cristina Stefan
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger