Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prima reactie. Cum vede Dragnea plecarea lui Tutuianu de la MApN

Prima reactie. Cum vede Dragnea plecarea lui Tutuianu de la MApN

Autor:

Intr-o prima reactie publica dupa demisia lui Adrian Tutuianu, liderul social-democrat a sustinut ca senatorul a fost un “ministru bun”, dar ca “un asemenea comunicat nu putea ramane fara urmari”, in raport cu credibilitatea in fata partenerilor din NATO.

 

dragnea 1 Prima reactie. Cum vede Dragnea plecarea lui Tutuianu de la MApNSeful PSD a anuntat ca a aflat despre comunicatul Ministerului Apararii – cu esalonarile de plati – in timp ce se afla cu premieurl si cu vicepremieurl Ciolacu, la pranz.

“Sunt foarte suparat, foarte trist ca am pierdut un ministru bun, foarte bun, care se pare ca a fost victima unei greseli de comunicare – sau nu (…) nu exista niciun fel de temeri, de motive pentru care salariatii din MApN sa-si faca problema ca ar putea sa nu-si primeasca drepturile salariale si celelalte drepturi”, a declarat Dragnea, in urma cu scurta vreme, de la Craiova.

Va amintim ca in prima parte a zilei in curs, dispre Cotroceni s-a transmis faptul ca presedintele l-a desemnat, interimar, pe vicepremierul Marcel Ciolacu in fruntea MApN, dupa demisia lui Tutuianu.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 18-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!