AcasăNewsPrima reactie a Ruxandrei Dragomir, dupa eliberarea Elenei Udrea

Prima reactie a Ruxandrei Dragomir, dupa eliberarea Elenei Udrea

sursa foto: b1.ro

Magistratii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie au decis, joi, ca Elena Udrea poate fi judecata in arest la domiciliu in dosarul „Gala Bute”.

sursa foto: b1.ro

Decizia este definitiva, astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii urmeaza sa paraseasca, in cursul zilei de joi, Penitenciarul Targsor.

Ruxandra Dragomir, cea mai buna prietena a Elenei Udrea, a anuntat ca fostul ministru al Dezvoltarii a primit vestea cu mare bucurie si mai multi apropiati ai acesteia sunt pe drum pentru a o prelua de la penitenciarul amintit.

„A primit vestea cu mare bucurie si chiar acum mergem sa o luam. Suntem in drum spre Targsor. Ma asteptam la aceasta decizie, asa cum m-am asteptat la fiecare contestatie. Poate eram si usor subiectiva, ma bazam pe faptul ca am foarte multa incredere in Elena si stiam ca este nevinovata si ca ar trebui lasata in libertate. Ma asteptam si ma bucur foarte mult ca se intampla lucrul acesta. Este fericita ca a fost lasata in libertate, in arest la domiciliu, si isi poate pregati apararea mult mai bine”, a spus Ruxandra Dragomir, la Romania TV.

Elena Udrea este acuzata de comiterea mai multor infractiuni, precum luare de mita sau abuz in serviciu, in dosarul „Gala Bute”. De remarcat ca magistratii au decis joi ca alte doua persoane importante din dosar, Tudor Breazu si Rudel Obreja, sa fie mutate din arest preventiv in arest la domiciliu.

author avatar
Cristi Ionita
222 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger