AcasăNewsPrima reactie a lui Toader dupa decizia CSM: Unii nu doresc reformarea...

Prima reactie a lui Toader dupa decizia CSM: Unii nu doresc reformarea sistemului

Contestat in strada, ministrul Justitiei este sustinut online

Ministrul Justitiei a lasat sa se inteleaga ca nu il surprinde rezultatul sedintei de la CSM, aducand in discutie faptul ca au fost voci care au declarat inaintea sedintei ca „votul va fi negativ”.

Nu a trecut multa vreme de cand s-a aflat ca in plenul CSM s-a dat aviz negativ proiectului prin care ministrul Justitiei propune modificari Legilor justitiei, ca Tudorel Toader a reactionat. Nu oricum, ci raspunzandu-i si sefei Consiliului Superior al Magistraturii, care se declarase „incurcata” de lipsa oficialului guvernamental de la sedinta in care s-a analizat proiectul.

„Sper ca dna presedinte Ghena sa-si revina din deruta care a curpins-o, legata de absenta mea (…) ii amintesc dnei presedinte Ghena (…) faptul ca au intrat in sedinta cu pozitii exprimate anterior dezbaterii – au spus ca votul va fi negativ- ceea ce inseamna ca au venit la dezbateri cu o hotarare luata inainta de dialog”, a subliniat Tudorel Toader, intr-o interventie la Antena 3, ca replica la spusele sefei CSM, care  declara, inaintea sedintei, ca o „surprinde neplacut” lipsa lui Toader de la intrevederea in cauza.

Ministrul a pus accent pe faptul ca oficialii CSM-ului cunosteau pozitia sa despre proiectul in cauza, avand in vedere ca este cel care a facut propunerile in cauza. „Unii (…) nu doresc reformarea Sistemului, unii doresc sa ramanem in paradigma in care ne aflam astazi (…) dar convingerea mea este ca sistemul trebuie reformat si adus in parametrii de normalitate, de constitutionalitate”, a conchis Tudorel Toader.

250 afisari

1 COMENTARIU

  1. JUSTIȚIA 8 DUMNEZEU 8; JUSTIȚIE 14 MARIA 14; Justiția 12 HRISTOS 12; JUSTIȚIA 8/13 TIȘBITUL 8/13; JU.STIȚI.A. JU-Judecata, STIȚI-Tișbitul, A-Alb. Judecata albă a Lui Hristos și Tișbitul. Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definitia, prin care a fost creată Instituția Statului, JUSTIȚIA.
    MAGISTRATURA 12 IISUS HRISTOS 12, ILIE TIȘBITUL 12; magistratura 12/21 ILIE TIȘBITUL 12/21.
    Daca judecata albă era aplicată în justiția din Romania, pedeapsa cu moartea exista pîna acum pentru unii condamnați. Oricum, judecata albă nu e ignorată și pedeapsa cu moartea e aplicată în unele țări.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger