Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prima proba a Bacalaureatului de toamna

Prima proba a Bacalaureatului de toamna

Autor:

Absolventii de liceu care fie nu s-au prezentat la sesiunea din vara, fie nu au reusit sa treaca pana acum de probele “examenului maturitatii” au, de luni incepand, o noua sansa pentru a obtine diploma de Bacalaureat. Evident, conditia fiind sa fi invatat pentru a trece de probele orale si scrise ale Bac-ului de toamna.

 

bac toamna 720x480 Prima proba a Bacalaureatului de toamnaActuala sesiune a Bacalaureatului a inceput cu probele scrise, iar in aceasta prima zi a saptamanii s-a dat cea la limba si literatura romana. Urmeaza cea la limba si literatura materna, proba obligatorie a profilului si, respectiv proba la alegere a profilului si specializarii.

Din datele anuntate de Ministerul Educatiei, pana sa inceapa examenele propriu-zise, peste 45.000 de candidati erau asteptati sa participe la examenele din cadrul celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2018.

Primele rezultate ale sesiunii de toamna a Bacalaureatului din acest an se vor afisa pe 1 septembrie, urmand ca rezultatele finale sa fie facute publice, dupa solutionarea contestatiilor, pe 6 septembrie.

sursa foto: facebook.com/www.edu.ro    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!