Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prima dragoste nu se uita. Victor Ponta a inselat-o pe Mona Pivniceru cu procurorii

Prima dragoste nu se uita. Victor Ponta a inselat-o pe Mona Pivniceru cu procurorii

Autor:

In mod cu totul surprinzator, membrii Sectiei de procurori din cadrul CSM i-au trimis o invitatie lui Victor Ponta, pentru a media conflictul pe care il au cu judecatorii. Si mai straniu este insa ca premierul a acceptat.

 

Victor Ponta Diana 05 resize 300x199 Prima dragoste nu se uita. Victor Ponta a inselat o pe Mona Pivniceru cu procurorii

Victor Ponta nu uita de unde a plecat

Mai mult chiar, declaratiile sefului Guvernului au fost cu siguranta pe placul liderilor Uniunii Europene, dar probabil ca au lasat-o cu gura cascata pe Mona Pivniceru. Care a aflat pe aceasta cale ca, spre deosebire de rapoartele intocmite de Ministerul Justitiei, premierul Ponta nu doar ca nu este de acord cu limitarea puterilor executive ale procurorilor, dar insista ca acestora sa li se acorde o independenta fara limite.

agerpres mona pivniceru 200x300 Prima dragoste nu se uita. Victor Ponta a inselat o pe Mona Pivniceru cu procurorii

Mona Pivniceru a aflat cu stupefactie pozitia premierului

De altfel, la iesirea din CSM, liderul USL a declarat ca „trebuie sa modificam Constitutia astfel incat sa nu mai existe niciun control ierarhic asupra procurorilor”. Ponta nu a sarit nici in sprijinul Monei Pivniceru, repetand chiar ca „ministrii se mai schimba, important este doar ca procurorii sa fie independenti ca si cei din Italia, unde nici macar nu conteaza cine este procuror sef”.


2 comentarii to Prima dragoste nu se uita. Victor Ponta a inselat-o pe Mona Pivniceru cu procurorii

  1. C-tin

    Domnule PONTA , nu cumva iti pregatesti un statut de inlocuitor al lui Dumnezeu pe pamant, adica de PROCUROR , atunci cand se vor satura Romanii de politica promovata de dumneavoastra ??? Cum nu poti tine cont de Constitutie care promoveaza Separarea Puterilor in stat ??? CSM-ul de ce nu este declarat ANTICONSTITUTIONAL deoarece nu respecta cerinta CONSTITUTIEI de a nu se amesteca puterile din stat. Parchetul, ca institutie de cercetare si acuzare a faptelor reprobabile , face parte din Executuv iar Judecatorii care stabilesc gradul de vinovatie cat si pedepsele, in baza cercetarii procurorilor , fac parte din Judecatorie. Reprezentantii celor doua puteri, nu pot face parte din acelas organism al statului !!!!

  2. rupavili

    Se pregateste terenenul pentru a devenii presedinte ,el va fi ,Victor Ponta .Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 15-12-2018
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!