AcasăNewsPrima dezbracata a Romaniei a ravasit Pompeiul!

Prima dezbracata a Romaniei a ravasit Pompeiul!

Seful statului a ajuns la bordel... tocmai in Pompei

Barbat descurcaret Iohannis, asta, domne, ii merge mintea mai ceva ca olteanului. Pai, n-a reusit el in Italia sa impace si capra si varza?! A reusit, ca doar s-a intalnit si cu Giuseppe Conti, primul-ministru, dar a vizitat si Pompeiul, caci un turist care se respecta nu rateaza o asemenea oportunitate! Iar daca nici Klaus nu-i intaiul plimbaret al tarii… La fel si Carmen, sotia sa, o femeie brici, dintr-o bucata. Ce-i drept, cat mai scurta bucata, ca asa-i plac doamnei rochiile, sa fie spre mini.

Carmen Iohannis a renuntat la sandaleoare de ce

Istoria ne invata ca Roma antica era centrul lumii, dar Pompei a fost Soarele ce lumina viata cenusie a italienilor. Senatori si comercianti, legionari, borfasi sau curve, gladiatori proveniti din infractori ori dezertori, in Pompei ii intalneai pe toti si gaseai de toate. O eruptie a Vezuviului a ingropat orasul in lava si cenusa, insa descoperirea primelor ruine a permis crosetarea unei frumoase povesti. Evident, nu te poti numi turist daca nu mergi sa arunci un ochi peste maretia de odinioara a Pompeilor, sa-i adulmeci parfumul in timp ce atingi cu miscari timide zidurile templelor inchinate zeilor atotputernici.

Seful statului a ajuns la bordel tocmai in Pompei

Intocmai o fi gandit si familia Iohannis, care si-a rezervat ultima zi a vizitei prezidentiale pentru o mica „inspectie” prin aceste locuri. Dupa ce la Roma a facut baie de multime, furand startul campaniei electorale, o data ajuns la Napoli, Klaus si-a adus aminte ca, inainte de toate si orice, este un excursionist innascut. El a schimbat stilul cu totul (a dat costumul sobru pe un tricou negru si pantaloni casual, din tercot alb), ea a schimbat doar rochia. Cea scurta, roz, de la vizita oficiala de luni, pe una si mai scurta (alba in dungi bleu). Ca asa se afiseaza o prima doamna care se respecta: intr-o zi ca papusa de pe masina de nunta, in alta zi ca la shopping in mall, cand mergi sa spargi banii din meditatii ai sotului.

Cu ochii pe lupanar. Nu anagramati!

Nu doar presa italiana a remarcat ca presedintele Romaniei este la Pompei neinsotit de vreo oficialitate a statului (doar un director de muzeu a iesit in intampinarea sasului), ci si romanii aflati prin preajma. Unii l-au aplaudat, altii l-au fotografiat, dar cam toti s-au intrebat ce cauta Carmen Iohannis in „adidasi” si rochita de fetiscana imbujorata dupa primul sarut prin Pompei. Un mucalit chiar si-a permis s-o numeasca „prima dezbracata” a tarii! Urat, dom’le, foarte urat, auzi tu, nu prima doamna, prima dezbracata!

Pe motiv de excursie la Pompei <a class=wpil keyword link href=httpswwwnationalrotagklaus iohannis title=Klaus Iohannis data wpil keyword link=linked>Klaus Iohannis<a> a intarziat la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

In antichitate, bogatii Pompeilor se distrau mergand la lupanar. Azi i se zice bordel. Intalneai acolo si femei, si barbati, zice-se ca si animale, ma rog, desfranarea nu cunostea limite in acea perioada. Pe atunci, cea mai cunoscuta casa de curve avea cinci etaje si un balcon din care prostituatele ademeneau oamenii de pe strada cu ocheade si vorbe mieroase. Coincidenta face ca in fotografia alaturata, la numarul 10, sa fie chiar un astfel de lupanar, cu picturi erotice pe pereti, bine conservate. Ei, si daca a lu’ Klaus bate la poarta lupanarului, in fund, pardon, in fond ce, nu are voie?! Se mai intampla sa te-mpiedici de cate un bordel imbracata mai mult dezbracata, doar o minte bolnava poate face alte paralele, de care noi ne delimitam categoric! Si, pe bune acum, eu unul chiar o inteleg pe Carmen; nu se cade sa vizitezi Pompeii intolita ca de protocol, unde-i farmecul sa mergi la lupanar purtand pantaloni si un sacou inchis de la primul pana la ultimul nasture?!

Dincolo de gafe si balbe, familia Iohannis chiar s-a simtit bine in „Cizma”. O plimbarica mica pe langa Pompei, doua ocheade aruncate de Carmencita in stanga si-n dreapta, hai c-a iesit cum trebuia si misiunea „Italia – octombrie 2018”!

author avatar
Nicholas Cezar
4.372 afisari

5 COMENTARII

  1. Acest mutalak analfabet functional,gandeste incet,vorbeste si mai incet,este incet in toate,mai putin in infaptuirea ordinelor primite de la stapanii ce l-au numit guvernator peste colonie si spera la un nou mandat,sper de arestare,deoarece ii place foarte mult confortul,plimbarile pe bani publici.Ce este si mai trist este ca pe noi,sclavii din colonie,ne priveste cu cel mai aprig dispret,fara ca mult prea multi sa nu-si dea seama,se lasa pacaliti,manipulati de cateva expresii pe care le repeta ca papagalul.Mai mutalakule cate din minciunile din campania electorala trecuta ai indeplinit,nu te-a auzit nimeni ca ai vrea un km de autostrada spre orasul tau Sibiu,sau orasul tau este acolo unde iti sunt parintii.

  2. nevasta asta a mutului si tradatorului cred ca i buna de pacienta de psiho, are o dorinta dusa la extrem de a se arata cit mai despuiata ; daca asta nu i semn de exhibitionism atunci nu stiu ce mai e! iar barba su, o anexa care i inlesneste manifestarile de goliciune, e un fel de peste care-o plimba prin fata potentialilor clienti. „teama” mi e ca n are succes nici macar la suferinzii de „sciatica”!

  3. As vrea sa va contrazic sa spun că Pompei era un oras bogat si altele erau pasiunile romanilor. Pe primul loc erau baile.Baile din Pompei aduc cu paragina bailor Herculane de la noi .Sa stai muci in baie sa te relaxezi era principala placere a romanului etalat. Epicureni convinsi le placea teribil mâncarea si vinul. Prin mancare intelegem aproape toate pasarile si toate fructele ce abundau pe masa romanului antic. Pe locul 3 probabil imitand traditia veche greaca le placeau teatru dar si circul, teatrul lui/din Pompei o arena de o acustica nemaiintalnita mai face spectacole azi… Pe locul 4 violenta. Predomina violenta impotriva animalelor dar si rau facatorilor sau dusmanilor, arenele romane aduceau animale spre sacrificiu sau macabre scene de razbunare cu care multimea era tinuta in frau. Pe locul 5 petrecerile romane. Familiile bogate, politice de inalta clasa cantau dansau mancau beau pana la voma saptamanal dar foloseau și sexul ca orgie cu sclavi si sclave. Vreau sa mentionez ca lupanarele erau folosite de plebbea ce nu isi permitea un sclav. Toti tinerii romani erau bisexuali insa daca faceai copil
    trebuia sa îngrijești doar de familie iar legatura cu acelasi sex interzisa. Nu prea faceau diferenta homo hetero. O alta placere era Agora. Pietele din centrul oraselor de obicei se intesa cu oameni educati acolo se alegea un predicator, crainic, orator ce statea pe un piedestal si vorbea cateva ore explicand stiri interne, stiri externe, politica, știri sportive, reclane, propaganda politica, poezii, cantari. De obicei erau comentate de intelectuali spre intelegetea multimilor…

  4. Săraca ! Dar ce cocteil o fi consumat înainte să iasă așa pe străzi? Cred că a fost vreo simulare a vechiului Pompei , a fugit de sub Joianis și a insfocat cămașa lui . Nu arată a rochie textila ci mai degrabă a cămașa sasului care a crescut mare să ajungă la slănină. A fost o adevărată scenă dintr-un film cu desfrânați păziți de gărzi bine antrenate. Altfel romanii au devenit spectatorii unui film ce se desfășoară sub ochii noștri , cu costuri prezente și viitoare , având în vedere că urmează să le asiguram renta veșnică , casă , hrana moleculară și alte fițe de neam prost.

  5. Cred că este consumatoare de cocteiluri tari de mult timp. Altfel nu te dădeai la furtișaguri de case cu mamițica ta cu tot.Astia sa-au cocoțat pe minciună, pe hoție și nu au avut respect față de ei înșiși , cum ar putea avea față de români.Poate niste specialiști neurologi ar putea dezlega misterul. ..ajungerii la Cotroceni .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger