AcasăNewsPrima declaratie a Romanitei Iovan, despre tragedia de la Cluj!

Prima declaratie a Romanitei Iovan, despre tragedia de la Cluj!

Romanita Iovan vrea ca primaria din Musetesti sa-i intinda covorul rosu cand isi va dezvolta afacerea

Romanita Iovan, fosta sotie a lui Adrian Iovan, a aflat de la reporteri de ceea ce i s-a intamplat fostului sau sot.

Creatoarea de moda a fost socata sa afle ca Adrian Iovan a aterizat fortat cu un avion utilitar, in timp ce efectua un transport medical pe ruta Bucuresti – Oradea. Reporterii care au sunat-o au fost si cei care au anuntat-o. Romanita Iovan a incercat sa-l sune imediat ce a aflat de cele intamplate, dar nu i-a raspuns nimeni. Deocamdata nu se stie daca a aflat si de moartea pilotului.

„Nu stiu nimic. Normal ca am incercat sa-l sun, dar telefonul lui e deocamdata inchis. Nu stiu ce s-a intamplat decat ca un avion a aterizat fortat si in rest nimic. Va multumesc pentru intelegere”, a declarat Romanita Iovan, fosta sotie a lui Adrian Iovan, pentru Realitatea TV.


Adrian Iovan a incetat din viata luni seara dupa ce a reusit o aterizare fortata in muntii apuseni. Avionul pe care il pilota transporta o echipa de medici de la Bucuresti la Timisoara. Dupa accidentul aviatic, victimele au stat ranite si aproape au inghetat in zapada pentru ca nu puteau fi gasiti. A durat mai bine de sase ore pana sa fie salvati, insa pentru pilot nu s-a mai putut face nimic, el ramanand incarcerat in avionul BN-1. Pe langa Adrian Iovan, o alta tanara, medic rezident, si-a pierdut viata.

Citeste si:

author avatar
Andra Nesu
11.097 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger