Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prima casatorie intre homosexuali musulmani

Prima casatorie intre homosexuali musulmani

Autor:

Jahed Choudhury, acum in varsta de 24 de ani, este considerat a fi primul musulman homosexual care s-a casatorit cu o persoana de acelasi sex.

 

nunat 7 Prima casatorie intre homosexuali musulmani

Jahed si Sean s-u hotarat sa se casatoreasca pentru a demonstra ca nu este nimic in neregula cu faptul ca poti fi si musulman si homosexual si ca au dreptul la fericire

Partenerul sau se numeste Sean Rogan si are 19 ani. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doi ani, intr-un moment de mare rascruce. Jahed, in urma inca unui atac antihomosexual din multele din viata sa, tocmai statea pe o banca gandindu-se cum sa se sinucida. Sean l-a vazut plangand si s-a hotarat sa-i vorbeasca. Ulterior cei doi au devenit un cuplu si s-au casatorit, in tinute traditional musulmane din Bangladesh, tara natala a lui Jahed. Fericitul eveniment a avut soc in week-end-ul trecut. Si Jahed si Sean au primit, de-a lungul vremii, tot soiul de amenintari, una mai fioroasa ca alta, dar asta n-a facut decat sa le intareasca credinta ca a sosit vremea sa arate lumii ca poti fi si musulman  si homosexual si ca au si ei dreptul la fericire. Jaher recunoaste ca era considerat „oaia neagra a familiei”, si, ca sa le faca pe plac parintilor, intr-o perioada a incercat sa aiba o prietena, a luat chiar si medicamente in acest sens, dar n-a putut trece de conditia sa de homosexual.
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!