AcasăNewsPrim-vicepresedintele Comisiei Europene a discutat cu Dragnea si Tariceanu. Urmeaza intrevederi cu Iohannis,...

Prim-vicepresedintele Comisiei Europene a discutat cu Dragnea si Tariceanu. Urmeaza intrevederi cu Iohannis, Dancila si Toader

Aflat la Bucuresti, prim-vicepresedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a avut deja discutii cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului. Si urmeaza sa mai aiba, in aceasta prima zi a lunii martie, o serie de intrevederi cu inalti oficiali romani.

Inca de dimineata, in jurul orei 9, Timmermans a ajuns la Parlament, unde a discutat in prima faza cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Apoi a avut o intrevedere cu Calin Popescu Tariceanu, al doilea om in stat.

De la Palatul Parlamentului, prim-vicepresedintele Comisiei Europene va ajunge la Cotroceni, unde, in mai putin de o ora va avea o discutie cu presedintele Iohannis. Intalnirea va incepe la 12 si este estimata sa dureze mai putin de o ora, avand in vedere ca, dupa cum se mentioneaza in agenda publica a celor doi reprezentanti ai Executivului, premierul Dancila si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, vor avea o intrevedere cu inaltul oficial european incepand cu ora 12.45, la Palatul Victoria.

sursa foto: senat.ro

151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger