AcasăNewsPrim-ministrul australian, 'atacat' cu un sandvis! Cum a reactionat Julia Gillard! (VIDEO)

Prim-ministrul australian, ‘atacat’ cu un sandvis! Cum a reactionat Julia Gillard! (VIDEO)

Premierul australian pare sa aiba tot mai des parte de primiri iesite din tipare. Julia Gillard a fost tinta unui „atac” cu un sandvis, pentru a doua oara intr-o singura luna!

In timp ce vizita, joi, un liceu din Canberra, si vorbea cu elevii, primul-ministru al Australiei s-a trezit ca in directia ei ajunge un preparat din paine si ceva salam. Din fericire, Gillard nu a fost atinsa de sandvisul pe care un licean suparat sau doar teribilist l-a lansat din senin. Desi premierul era cu spatele la „atacator”, a apucat sa vada cum „cadoul” nedorit ajunge la podea, in imediata apropiere a sa. Imediat agentii de paza au intervenit. Incidentul a fost surprins de camerele televiziunilor locale.

Desi nu e prima oara cand are parte de o asemenea primire, Julia Gillard nu a lasat sa se vada ca ar fi fost deranjata de incident. Ba mai mult, a tratat totul pe un ton glumet, spunandu-le jurnalistilor ca „probabil, cineva a crezut ca i-ar fi foame”.

Zilele trecute, pe cand vizita o alta unitate de invatamant, sefa Executivului australian a fost intampinata cu un alt sandvis zburator, care a continut alte ingrediente decat salam.

[youtube]pvZEZ-Mz0rI[/youtube]

 

author avatar
Cristina Stefan
284 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger