AcasăNewsPrigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din...

Prigoana: Din punctul meu de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL

Silviu Prigoana a declarat ca, din punctul sau de vedere, Cristian Preda va fi exclus din PDL. „Lucrurile vor fi transate saptamana viitoare”, a precizat candidatul PDL la Primaria Capitalei.

Prigoana a spus, duminica, la RealitateaTV, ca Preda a avut o atitudine „incredibila” la adresa presedintelui partidului, Emi Boc, a Elenei Udrea, liderul PDL Bucuresti, dar si a sa, dupa desemnarea candidatului democrat-liberalilor la Primaria Generala a Capitalei.

„Nu cred ca poti sa faci asa ceva si sa ramai in interiorul partidului. (…) Lucrurile vor fi transate saptamana viitoare. Din punctul meu de vedere, domnul Cristian Preda va fi exclus din partid. S-a ajuns mult prea departe sa jignesti inclusiv seful partidului (…) Se va intampla cu siguranta. Daca nu, inseamna ca partidul are o problema”, a spus Prigoana.

111 afisari

2 COMENTARII

  1. Pai da, dom’Prigoana, partidul are o problema daca il exclude pe unul din ultimii oameni verticali din PDL.Ca PDL-ul a devenit o mare dezamagire pentru cei care am crezut ca pot face politica si altii decat derbedii din PSD, este faptul ca nu mai avem, cel putin deocamdata, nicio o varianta civilizata si credibila care sa conduca Romania, PNL-ul care ar fi fost o varianta acceptabila, intrand pe mana neo-comunistilor cu ajutorul acelei paiate cu ochi de peste fiert si nume de floare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger