AcasăNewsPrigoana: "Accept sfaturi de la Basescu, dar lumea s-a schimbat mult in...

Prigoana: „Accept sfaturi de la Basescu, dar lumea s-a schimbat mult in opt ani”

Silviu Prigoana

Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a declarat ca ar accepta „cu mare drag” sfaturi de la presedintele Traian Basescu, dar a precizat ca „lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult”.

Silviu Prigoana

Intrebat daca nu ar vrea sa ii ofere presedintele Basescu, fost primar al Capitalei, niste sfaturi, Silviu Prigoana a raspuns: „Cu mare drag! Dar lumea s-a schimbat in opt ani de zile mult. Cu totul, ca sistemele de administratie raman identice, sunt aceleasi, dar lumea s-a schimbat si dansul, daca esti desprins o perioada de un domeniu de activitate… Daca te desprinzi sa zicem in informatica, sase luni, esti depasit. Si in administratie, daca nu ai stat acolo in continuare, s-au schimbat sistemele, nu ca nu stii administratie, stie administratie, are de toate. Si orice sfat prinde bine, e un plus pentru mine, dar nu cred ca dansul ar avea timp sa stea de vorba cu mine zece minute in campania asta electorala. Nu cred ca ar avea timp la cate are pe cap”.

Prigoana a sustinut ca el isi doreste sa aiba o astfel de discutie.

„Trebuie sa fiu cretin ca, domn’e, nu vreau sa ma intalnesc cu presedintele, care a fost prima general un mandat si jumatate, cat a prins dansul. Eu am discutat cu toti primarii care au fost, ce probleme au avut, unde, sunt interesat de problemele astea care exista in administratie, ca e pacat sa ma duc acum pe un drum sa fac eu carare, cand exista un drum batatorit. As fi onorat sa ma cheme la o discutie pe tema asta, dar nu cred ca are timp in agenda. Un presedinte de stat e un presedinte de stat. Si asa i se dau agendele peste cap cu tot felul de neprevazute, ca apar neprevazute. O inmormantare la Suceava nu era in agenda. Apar tot felul si atunci iti dai agenda peste cap”, a adaugat candidatul PDL la Primaria Capitalei.

El a sustinut din nou ca nu a luat parte la o intalnire cu presedintele Basescu in aceasta saptamana, la sediul din Modrogan.

„Eu am dat un comunicat de presa ca eu nu m-am intalnit cu Traian Basescu, ultima oara m-am intalnit acum patru saptamani in Parlament. Deci, ce s-a discutat acolo, cum s-a discutat, habar nu am, daca a fost sau nu a fost. Eu am fost numai o jumatate de ora din trei ore, cat a durat sedinta, si la final am facut si o conferinta de presa cu Emil Boc si cu presedinta pe Bucuresti. In rest, eu habar nu am de nimic. Deci, mie nu mi s-a facut niciun repros. Daca ar fi vrut sa imi faca un repros, am telefonul, il stie, ma gasea in Parlament oricand, nu era o problema”, a afirmat Prigoana.

Chestionat in legatura cu prezenta lui Traian Basescu luni noaptea in Modrogan, Prigoana a insista: „Nu a fost, domn’e, acolo, eu nu m-am intalnit cu el. Eu nu am stat permanent acolo, din trei ore am stat o jumatate de ora. Am discutat cu o parte din BPN de povestea cu alegerile pe Bucuresti si cand au inceput sa discute de constructia pe tara m-am carat la mine jos”.

In legatura cu informatiile din presa privind reprosul pe care i l-ar fi adus Basescu, Prigoana a apreciat ca sunt „intoxicari”.

„Probabil cineva, sa se dea bun, din partid sau chestie de asta, ca s-a intalnit el cu presedintele: «Ba, m-am intalnit cu presedintele», chestii din astea romanesti”, a adaugat Prigoana.

Intrebat daca stie ce parere are Traian Basescu despre candidatura sa, Prigoana a spus ca habar nu are.”Nu stiu, ca nu am discutat. Habar nu am. Nu m-a sunat, nu am discutat, habar nu am. Nici nu am fost foarte interesat de parerea presedintelui, el are o gramada de treaba, ce sa se mai ocupe el de partid, cum bat astia campii. El a spus in mod clar ca atunci cand termina mandatul se ocupa de o fundatie sau ceva sa faca oameni politici. La revedere! Nu si-a exprimat dorinta sa vina inapoi sa il punem presedinte onorific, sa il bagam in seama sau chestii din astea… El putea sa spuna ca «asa cum este Iliescu, vreau si eu»”, a mai spus Prigoana.

author avatar
Ciprian Purice
139 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger