AcasăNewsUPDATE Preda, exclus din PDL. Prigoana a cerut excluderea, Udrea a votat...

UPDATE Preda, exclus din PDL. Prigoana a cerut excluderea, Udrea a votat „pentru”!

Silviu Prigoana

UPDATE. Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobata, luni, de conducerea partidului, au declarat surse din conducerea partidului. Conform surselor citate, decizia a fost luata cu 30 de voturi „pentru” si doua voturi „impotriva”. Hotararea finala ar urma sa fie luata de Consiliul National de Coordonare al PDL.

Deputatul PDL Silviu Prigoana a declarat, luni, ca a cerut in scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv ca acesta nu se mai regaseste in PDL, date fiind afirmatiile denigratoare la adresa lui Emil Boc si a candidatului la Primaria Capitalei.

Silviu Prigoana

„Am cerut printr-o adresa scrisa BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece in ultima vreme dansul nu se mai regaseste in PDL si a facut afirmatii denigratoare la adresa presedintelui PDL si a candidatului partidului la Primaria Capitalei”, a precizat Silviu Prigoana.

El a adaugat ca dupa ce partidul a hotarat prin vot candidatul la Primaria Capitalei, Cristian Preda a continuat sa-l critice si a aflat cu stupoare ca Preda sustine un candidat independent la Primarie in defavoarea candidatului PDL. „Chiar dupa ce partidul a hotarat prin vot cine va fi candidatul la Primaria Capitalei, dansul a continuat sa ma critice in afara partidului. Acum aflu cu stupoare ca dansul sustine la Primaria Capitalei un candidat independent in defavoarea candidatului PDL”, a spus Prigoana.

Liderul PDL Bucuresti, Elena Udrea

El a precizat ca in urma cererii de excludere a lui Cristian Preda BPN va lua act si va vota aceasta cerere, iar in cazul in care votul va fi favorabil decizia apartine Consiliului National de Coordonare a partidului. „BPN va lua act de cerere de excludere a lui Cristian Preda, va vota, iar in cazul in care votul va fi favorabil decizia va apartine Consiliului National de Coordonare a partidului”, a spus Prigoana.

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat, luni, ca ea considera de doi ani de zile ca atitudinea europarlamentarului Cristian Preda trebuie sanctionata, precizand ca ea nu va propune excluderea acestuia din partid, dar ca, daca se va propune acest lucru, ea va vota „pentru”.

Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda anunta pe blog ca la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicusor Dan, iar in rest, la locale ii va sustine pe toti candidatii PDL, el intrebandu-se daca, in aceste conditii, se situeaza in afara organizatiei de Bucuresti. „La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidatii PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca si de la Consiliul General al Bucurestiului. Sustin, de asemenea, candidaturile PDL din toata tara. Doar la Primaria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicusor Dan. Trei voturi pentru PDL si unul pentru un independent. Sunt oare astfel «in afara organizatiei», asa cum pare sa sugereze Elena Udrea?”, scrie Preda.Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, candideaza independent la functia de Primar General al Capitalei.

 

author avatar
Ciprian Purice
129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger