AcasăNewsPrietenii din lumea modei regreta sfarsitul tragic al designerului Razvan Ciobanu

Prietenii din lumea modei regreta sfarsitul tragic al designerului Razvan Ciobanu

O informatie care a luat prin surprindere opinia publica, in a doua zi de Pasti, a iscat o unda de soc indeosebi in randul colegilor de breasla ai apreciatului designer Razvan Ciobanu. Prima zi a Saptamanii Luminate a fost ultima din viata creatorului de moda.

Decesul sau prematur i-a socat pe colegii designeri. Nume cunoscute din lumea modei autohtone l-au elogiat pe Ciobanu, prin intermediul unor mesaje postate pe retelele de socializare. „La revedere, prietene drag!”, a scris Adina Buzatu, in dreptul unei fotografii in care apare alaturi de Ciobanu, amandoi zambitori.

Tododata, si Dana Savuica face referire la Ciobanu ca la un „un prieten” si un „supravietuitor intr-o societate cu prejudecati”. „In a doua zi de Pasti, prietenul meu si-a pierdut viata intr-un tragic accident de masina. Odihneste-te in pace @razvan.ciobanu. Ne vei lipsi”, a scris fostul model pe Facebook, intr-un mesaj in engleza.

Afectata la randul sau de vestea tragica a mortii, la doar 43 de ani, a cunoscutului designer, creatoarea de moda Romanita Iovan a scris un mesaj prin care isi exprima regretul fata de sfarsitul prematur de care a avut parte Razvan Ciobanu. „Ai plecat in Saptamana LUMINATA, sa-i incanti pe cei din Rai, cu talentul si bunatatea ta! Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau!”, suna mesajul postat pe Instagram.

Raluca Badulescu, una dintre colegele de juriu de la „Bravo, ai stil!”, emisiune din echipa careia a facut parte si Razvan Ciobanu, a postat, la randul sau, o fotografie in care apare alaturi de creatorul de moda care a parasit fulgerator din aceasta lume, instantaneu ce insoteste un mesaj incarcat de emotie: „The way we are … pentru ca suntem si vom fi mereu o singura ❤️ @razvan.ciobanu Drum lin catre lumina , Dumnezeu sa te odihneasca in pace dragul nostru iubit prieten ???…..”

Razvan Ciobanu a sfarsit luni dimineata, dupa ce masina pe care o conducea, pe raza judetului Constanta, a parasit carosabilul si s-a rasturnat, inainte de a se opri intr-un copac.

sursa foto: Facebook/Dana Savuica

author avatar
Cristina Stefan
191 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger