Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Prevederile ordonantelor pe Justitie, luate la puricat in dezbaterea publica

Prevederile ordonantelor pe Justitie, luate la puricat in dezbaterea publica

Autor:

Cele doua proiecte de ordonanta de unrgenta care au iscat valuri de comentarii in sfera politica, in spatiul public in general, nemaivorbind de manifestari de strada, sunt discutate, la momentul de fata, la Ministerul Justitiei.

 

13482941 127536014338143 1398856318715688285 o iordache1 500x500 Prevederile ordonantelor pe Justitie, luate la puricat in dezbaterea publicaEste vorba despre dezbaterea publica a carei invitatie a fost lansata inca de zilele trecute si la care participa 50 de persoane, care vor avea dreptul la o cate o interventie de circa 3-4 minute in care sa isi sustina punctul de vedere cu privire la ordonanta de urgenta privind gratierea si, respectiv, modificarea si imbunatatirea Codurilor – Penal si de Procedura Penala. “Nu vor beneficia nici violatorii, nici criminalii, nici cei care sunt acuzati de fapte de coruptie, nici cei care sunt recidivisti. Conditia principala pe care noi am pus-o – recuperarea prejudiciilor”, a tinut sa sublinieze – inca de la inceputul dezbaterii- ministrul Iordache.

Trebuie spus ca la dezbaterile de la minister a ajuns si George Becali, afacerist si fost parlamentar care s-a inscris la aceste discutii in calitate de vicepresedinte al unei organizatii non-guvernamentale. La finele intrunirii, sunt asteptate -in mod firesc- si concluziile, pe care ministrul Iordache le va anunta intr-o conferinta.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 16-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!