AcasăNewsPresedintele Venezuelei a cazut de pe bicicleta (VIDEO)

Presedintele Venezuelei a cazut de pe bicicleta (VIDEO)

Nicolas Maduro (51 de ani), presedintele Venezuelei, s-a facut de ras, duminica, in momentul in care a cazut de pe bicicleta in centrul orasului Caracas.

Maduro participa la o cursa de ciclism de opt kilometri organizata cu ocazia aniversarii a cinci ani de la infiintarea Partidului Socialist Unit al Tineretului din Venezuela. Romania TV anunta ca Maduro deschidea coloana de biciclisti si obisnuia sa-si ia cate o mana de pe ghidon pentru a saluta numerosii spectatori.

Totusi, la intrarea pe Bulevardul Lecuna, Maduro a pierdut controlul bicicletei si a cazut, urmaritorii cazand gramada peste el. Din fericire, participantii la cursa de ciclism si-au reluat activitatea si au parcurs cu bine cei opt kilometri fara ca cineva sa fie ranit.

Maduro a devenit presedintele Venezuelei in aprilie anul acesta, dupa ce l-a batut, la mustata, pe contracandidatul sau, Henrique Capriles. Diferenta dintre cei doi a fost de 1,5 % din voturi la alegerile din 14 aprilie. Prima masura luata de Maduro a fost cresterea numarului de politisti si soldati de pe strazi, acestia avand misiunea stricta de a combate violenta, Venezuela fiind una dintre tarile cu cea mai mare rata a criminalitatii din America de Sud si de Nord.

[youtube]Y6iYmNoXaGg[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger