AcasăNewsPresedintele Traian Basescu va face o vizita oficiala la Chisinau, pe 1...

Presedintele Traian Basescu va face o vizita oficiala la Chisinau, pe 1 februarie

Un fost consilier al lui Basescu, deputatul PDL pentru diaspora Eugen Tomac, a anuntat, sambata, intr-un mesaj postat pe un site de socializare, ca seful statului va face o vizita oficiala la Chisinau, pe data de 1 februarie.

„Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, va efectua, pe 1 februarie, o vizita oficiala la Chisinau. Este a patra vizita pe care seful statului roman o efectueaza in Basarabia. Sunt convins ca si de data aceasta vizita se va concretiza prin proiecte comune in beneficiul romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului”, scrie Tomac, fostul consilier al presedintelui Traian Basescu, pe Facebook.

De asemenea, si presa din Republica Moldova a anuntat, sambata, aceasta vizita a lui Basescu, care va avea loc la invitatia omologului sau Nicolae Timofti, adresata in mai 2012, cu ocazia vizitei la Bucuresti, potrivit Pro Tv Chisinau.

Vizita presedintelui Romaniei la Chisinau a fost confirmata si de catre presedintele Republicii Moldova.

Precedenta vizita la Chisinau a sefului statului a fost in ianuarie 2010, fiind prima deplasare externa a lui Basescu dupa castigarea celui de-al doilea mandat.

author avatar
Alina Costache
156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger