Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Presedintele sesizeaza CCR pe tema legii de sustinere a crescatorilor de porci. Reactie Dragnea

Presedintele sesizeaza CCR pe tema legii de sustinere a crescatorilor de porci. Reactie Dragnea

Autor:

In prima faza s-a aflat ca printre sesizarile pe care primul om in stat le-a adresat CCR-ului, in cursul zilei de luni, s-a numarat si cea de neconstitutionalitate asupra Legii privind aprobarea Programului de sustinere a crescatorilor de suine (porci -n.n) pentru activitatea de reproductie.

 

iohannis2 720x480 Presedintele sesizeaza CCR pe tema legii de sustinere a crescatorilor de porci. Reactie DragneaIn acest sens, Klaus Iohannis a adresat presedintelui Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, un document in care sunt redate si motivele pentru care de la Cotroceni s-a decis sa se faca un astfel de pas cu privire la actul normativ ajuns pe 28 aprilie la Cotroceni, inspre promulgare, in conditiile in care legea fusese trimisa la reexaminare. “Prin continutul normativ, consideram ca legea mentionata incalca prevederile art. 1 alin. (5), ale art. 135, precum si pe cele ale art. 148 alin. (2) si (4) din Constitutie, pentru motivele expuse in cele ce urmeaza”, se precizeaza din start in textul sesizarii, postat pe site-ul Presedintiei.

rade 720x370 Presedintele sesizeaza CCR pe tema legii de sustinere a crescatorilor de porci. Reactie DragneaIntre timp, s-a aflat si cum vede lucrurile presedintele social-democrat. Intrebat fiind pe acest subiect, la finele sedintei de luni a conducerii PSD, raspunsul dat de Dragnea, zambind, a fost urmatorul: “o fi vegetarian, mai stii?”
Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!