Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Presedintele Serbiei, lovit cu Bentley

Presedintele Serbiei, lovit cu Bentley

Autor:

Un convoi de trei vehicule, din care unul il purta pe presedintele Aleksandar Vucic, a fost izbit de un bolid de lux, in centrul Belgradului. Incidentul a avut loc sambata dar presa sarba l-a facut public a doua zi.

 

vucic Presedintele Serbiei, lovit cu Bentley

Aleksandar Vucic a iesit teafar din tamponare

Potrivit cotidianului Politika, masina agresoare, un Bentley negru, inmatriculat in Spania, a lovit la un sens giratoriu prima masina din convoiul prezidential, in care se afla chiar Vucic, blocand a doua masina din cortegiu si fugind de la locul accidentului. Agentii speciali aflati in cea de-a treia masina au pornit in urmarirea masinii Bentley reusind sa o blocheze. In limuzina se aflau trei tineri, toti avand nume sarbesti, care lucrau in cadrul serviciilor de securitate ale unei discoteci din Belgrad.

fotbsalist bentley Presedintele Serbiei, lovit cu Bentley

Bolidul ii apartine celebrului fotbalist Ivica Dragutinovici

Potrivit Politika, ei ai fi luat masina Bentley de la un cunoscut fotbalist sarb, Ivica Dragutinovici. Suspectii, cunoscuti politiei pentru diferite infractiuni, au fost retinuti de politie. Potrivit unei informatii neoficiale, analiza sangvina a unuia dintre ei a dezvaluit prezenta unui drog (cocaina). Aleksandar Vucic nu a fost ranit si, potrivit politiei sarbe, nu exista nici un indiciu pentru un eventual atentat iar cei trei nu aveau intentia sa intre in coliziune cu masina presedintelui.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!