AcasăNewsPresedintele PE, la Palatul Victoria. Dancila a asigurat ca Romania e pregatita...

Presedintele PE, la Palatul Victoria. Dancila a asigurat ca Romania e pregatita sa preia sefia Consiliului UE

Prima intalnire din sirul celor pe care Antonio Tajani urmeaza sa le aiba in aceasta a treia zi a sapatamanii, la Bucuresti, a fost cea cu Viorica Dancila, la sediul Guvernului.

Premierul i-a primit pe presedintele Parlamentului European si pe secretarul general al Parlamentului European, Klaus Welle, in cursul diminetii, in jurul orei 8. Ulterior, Dancila a avut o intrevedere cu Tajani, inainte de o reuniune a Conferintei Presedintilor Parlamentului European si a Guvernului Romaniei. „Vreau sa va asigur, inca de la inceput, ca Romania este pregatita pentru a prelua presedintia Consiliului Uniunii Europene. Suntem pregatiti atat din punct de vedere organizatoric si logistic, dar si din punctul de vedere al programului pe care il avem pentru preluarea presedintiei”, le-a transmis Dancila oficialilor europeni.

Premierul roman si presedintele PE urmeaza sa faca declaratii de presa comune, inainte ca inaltul oficial sa se indrepte catre Palatul Cotroceni, pentru a discuta cu Klaus Iohannis. De asemenea, in cursul acestei zile, Antonio Tajani urmeaza sa se afle fata in fata si cu presedintii celor doua Camere ale Parlamentului si, totodata, liderii Coalitiei de guvernare – Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea.

De la Palatul Victoria au fost facute publice imagini – fara sunet – din cadrul intrevederii avute de Dancila cu presedintele PE:

[youtube]DmQGfR-LpBc[/youtube]

sursa foto: gov.ro

140 afisari

2 COMENTARII

  1. Dancila ar face bine sa treaca imediat la implementarea MCV ca este obligatoriu pentru Romania.
    Anularea legilor justitiei prin ordonante de urgenta, la gunoi cu ele!
    Anularea suspendarii lui Kovesi si repunerea ei pe functie la sefia DNA conform MCV petru ca a fost revocata ilegal
    Anularea revocarii lui Lazar

  2. Ce sa-i spuna Dancila presedintelui PE? Ca noi vrem sa ne conducem singuri, ca mergem inainte cu legile justitieei, ca ne doare in pix de europa, ca suntem pro miscarile anti UE si ca vrem desfintarea UE?
    Omul cred ca s-a dus la intalnirea cu ea de mila, sa nu o faca de ras

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger