AcasăNewsPresedintele PE, la Bucuresti: a venit momentul sa acceleram aderarea Romaniei la...

Presedintele PE, la Bucuresti: a venit momentul sa acceleram aderarea Romaniei la zona Schengen

Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, s-a aflat, in prima parte a zilei de miercuri, la Palatul Victoria.

Dupa ce a discutat cu sefa Guvernului despre apropiata preluare, de catre Romania, a presedintiei Consiliului Uniunii Europene, dar si despre Brexit si despre prioritatile PE, inaltul oficial european a iesit la declaratii, alaturi de Viorica Dancila.

Pe finalul declaratiei comune sustinute cu Viorica Dancila, Antonio Tajani a adus in discutie aderarea Romaniei la Schengen. „Cred ca a venit momentul sa acceleram aderarea Romaniei la zona Schengen, deoarece, pentru a garanta mai bine frontierele noastre si securitatea noastra, anumite tari care sunt in asteptare trebuie sa intre cat mai repede in zona Schengen”, a transmis presedintele PE.

129 afisari

8 COMENTARII

  1. Nu ati merita Schengen ciumafailor de la psd la cat ati scuipat Europa. Acum e bine ca primiti Schengen dar cand e vorba sa respectati MCV imediat Europenii sunt tradatori si ne ataca la suveranitate

  2. E cum e nu mai spune pzd ul Roexit? Cand e de primit cascaval si aderare la Schengen gata imediat uitam de roexit

  3. Daca vom fi primiti in Schengen asta e una din cele mai mari realizari ale presedintelui Iohannis, o opera de alta de politica externa. Presedintele chiar lupta pentru Romania si pentru romani nu ca lacheii rosii care ataca si injura institutiile europene si oficialii europeni si vor sa ne scoata din europa

  4. Uraaa se vor desfinta granitele, o sa putem merge la Paris cum ne ducem astazi la Constanta. Totul datorita presedintelui Iohannis! Mare om mare caracter!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger