AcasăNewsPresedintele Mauritaniei, impuscat “din greseala” de proprii militari

Presedintele Mauritaniei, impuscat “din greseala” de proprii militari

(foto: thenewstribe.com)

Mohamed Ould Abdelaziz, presedintele Mauritaniei a fost impuscat „din greseala” de proprii militari , dupa ce acestia au deschis focul asupra convoiului prezidential.

(foto: thenewstribe.com)

Incident mai putin obisnuit in Mauritania, tara in care presedintele Mohamed Ould Abdel Aziz a fost impuscat „din greseala” de proprii sai militari.

Din fericire seful statului nu a fost ucis, scapand doar cu cateva rani la brat, motiv pentru care a fost supus unei interventii chirurgicale, urmand a fi transferat pentru tratament, precizeaza surse oficiale citate de BBC News si preluate de antena3.ro.

Conform ministrului mauritan al Comunicatiilor, Hamdi Ould Mahjoub, o patrula militara ar fi deschis focul „din greseala” spre convoiul oficial.

Unii dintre locuitorii capitalei Nouakchott cred ca incidentul ar putea fi adevarat, dat fiind faptul ca presedintele se plimba des cu masina si face sport fara a escortat de agenti de securitate.

Unele surse locale sustin insa ca presedintele Mauritaniei a fost tinta unui atentat pus la cale de o grupare terorista.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger