Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Presedintele, manevre cu CEO al OMV pe legea offshore

Presedintele, manevre cu CEO al OMV pe legea offshore

Autor:

Darius Valcov face noi dezvaluiri explozive, acuzand ca presedintele Klaus Iohannis ar fi avut o intelegere cu directorul general al OMV, Rainer Seele, pe Legea offshore, in luna ianuarie seful statului a discutat cu acesta “in privat”, iar in august a respins actul normativ.

 

iohannis OMV Presedintele,  manevre cu CEO al OMV pe legea offshoreValcov a adaugat ca, in aceeasi luna, postul austriac de televiziune ORF acuza represiuni din partea Jandarmeriei la protestele din 10 august. “In ianuarie 2018 Mr Seele (Rainer Seele – n.r.), CEO OMV si Mr Werner discuta in privat despre gazele din Marea Neagra. In iulie, Parlamentul adopta Legea Offshore, cu o mica modificare de 6 miliarde de $ in plus pentru statul roman. In august, Mr. Werner respinge Legea Offshore. Tot in august, postul national de televiziune austriac ORF devine brusc interesat de Romania si acuza represiuni din partea jandarmeriei romane. Vom vedea continuarea! Dar de data asta va asigur ca statul roman va cere ceea ce i se cuvine. putin OMV Presedintele,  manevre cu CEO al OMV pe legea offshoreP.S. Mr. Seele and Mr. Putin, two good friends”, a scris, Darius Valcov, pe Facebook. Zilele trecute, acelasi Valcov declara ca Legea offshore aduce in plus pentru bugetul de stat 6 miliarde de dolari, iar oricine ar incerca sa modifice actuala forma ar trebui judecat pentru tradare de tara. Acesta a precizat ca inainte de actualizarea legii offshore, marile companii aveau in doi ani profituri de peste 900 de milioane de dolari, iar statul roman incasa mai putin de 100 de milioane de euro. Iohannis a argumentat ca nu au fost clar reglementate modalitatile prin care castigurile din redevente devin venituri la bugetul de stat, in conditiile in care actuala forma a legii prevede transferul acestor venituri catre contractele de parteneriat public-privat, nu catre bugetul consolidat. Seful statului a mai sustinut ca Legea offshore a fost adoptata de Legislativ fara a respecta principiul bicameralismului.


2 comentarii to Presedintele, manevre cu CEO al OMV pe legea offshore

  1. Zorba

    Dar observ ca se prea pupa in chur rusii si austrii dupa istoria lor de kkt de 1000 de ani in care o mana de insi au sclavizat cehi sarbi romani si unguri si-au ingropat geniul Mozart in saracie boala si anonimat la groapa saracilor, au omorat in marele război 2 milioane de rusi au pregatit in taina in Elvetia un geniu asasin pe Lenin apoi a asasinat milioane de nobili etnici preoti și rusi simpli pt ca nu vroiau colectiva. A nascut un revansard al razbunarii Adolf ce a mai turnat 20.000.000 de morti rusi ce au dus la razboi rece si insaracirea despiritualizanta a esticilor pt 70 de ani acum Putin joaca Hora Miresii cu extrema austra. Ceva mai tampit nu gasesti.Eca si cuma as juca eu Perinita cu nevasta lui Stalin, concubina lui Molotov sora lui Ribentrop, curva lui Horty si mama lui Dodon cevamai sinistru nu gasesti.

  2. Zorba

    Acesti democrati ai puli, austrii.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!