Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Presedintele ICR a demisionat, pentru a ajunge ambasador la Vatican

Presedintele ICR a demisionat, pentru a ajunge ambasador la Vatican

Autor:

Lilian Zamfiroiu, presedintele Institutului Cultural Roman, si-a dat demisia din functia pe care o ocupa din iunie 2013.

 

14138 0 1 Presedintele ICR a demisionat, pentru a ajunge ambasador la Vatican

Lilian Zamfiroiu (sursa foto ICR)

Demisia lui Zamfiroiu a fost inregistrata vineri la cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu, in conditiile in care ICR este o institutie aflata in subordinea Senatului Romaniei.

Conform ziare.com, Zamfiroiu si-a dat demisia din functia de presedinte al Institutului Cultural Roman pentru a fi numit ambasador al Romaniei la Vatican.

Demisia lui Zamfiroiu va deveni oficiala abia din momentul in care va fi publicata in Monitorul Oficial. Sursa amintita precizeaza ca Zamfiroiu a devenit presedinte al Institului Cultural Roman in urma cu aproape doi ani, la propunerea grupului parlamentar PSD.

Nascut la Sibiu, in 1963, Lilian Zamfiroiu este licentiat al Facultatii de Filologie din cadrul Universitatii din Bucuresti, specializarea romana-franceza, si este doctor in istorie, cu lucrarea Relatiile diplomatice romano-italiene intre anii 1918 si 1940, sustinuta in 2010 la Universitatea din Oradea.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 24-11-2017
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!