Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Presedintele filipinez il face prost pe Dumnezeu

Presedintele filipinez il face prost pe Dumnezeu

Autor:

Dupa Barack Obama, Kim Jong-Un, Ban Ki-moon si Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru drepturile omului, Zeid Ra’ad Al Hussein, presedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, si-a gasit o noua tinta: Cel de Sus.

 

filipine Presedintele filipinez il face prost pe Dumnezeu

Rodrigo Duterte, sau dovada ca atunci cand vrea sa te piarda Dumnezeu iti ia mintile

Duterte a profitat de un discurs pe care l-a rostit la deschiderea unui summit consacrat tehnologiilor informatice si comunicarii la Davao, seful statului filipinez a profitat pentru a-l ataca pe  Creator. Rodrigo Duterte l-a tratat pe Cel de Sus drept “prost” pentru ca l-a lasat pe Adam sa manance marul in Rai, conform Bibliei, ceea ce a constituit originea raului in lume. ” Tu ai creat ceva perfect si apoi, Te-ai gandit la un eveniment care va distruge calitatea propriei Tale lucrari”. De atunci, a continuat Duterte, fiecare barbat si femeie au “pacatul originar” in gene.

“A fost fapta parintilor nostri – noi nu ne nascusem inca, dar acum avem in sange pacatul originar. Ce fel de religie este aceasta? Eu nu pot sa o accept!”. Totusi, presedintele filipinez a marturisit ca el crede in existenta unui ”spirit universal”. Foarte pornit impotriva religiei catolice, Duterte i-a acuzat deja de ”ipocrizie” pe preotii catolici care au criticat virulent razboiul dus de guvernul din Filipine impotriva traficantilor de droguri. In 2015, cand era inca primar in Daveo, Duterte l-a blestemat si pe Papa Francisc din cauza ambuteiajelor provocate de vizita suveranului pontif.    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 20-03-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!