AcasăNewsPresedintele filipinez il face prost pe Dumnezeu

Presedintele filipinez il face prost pe Dumnezeu

Rodrigo Duterte, sau dovada ca atunci cand vrea sa te piarda Dumnezeu iti ia mintile

Dupa Barack Obama, Kim Jong-Un, Ban Ki-moon si Inaltul Comisar al Natiunilor Unite pentru drepturile omului, Zeid Ra’ad Al Hussein, presedintele Filipinelor, Rodrigo Duterte, si-a gasit o noua tinta: Cel de Sus.

Rodrigo Duterte sau dovada ca atunci cand vrea sa te piarda Dumnezeu iti ia mintile

Duterte a profitat de un discurs pe care l-a rostit la deschiderea unui summit consacrat tehnologiilor informatice si comunicarii la Davao, seful statului filipinez a profitat pentru a-l ataca pe  Creator. Rodrigo Duterte l-a tratat pe Cel de Sus drept „prost” pentru ca l-a lasat pe Adam sa manance marul in Rai, conform Bibliei, ceea ce a constituit originea raului in lume. ” Tu ai creat ceva perfect si apoi, Te-ai gandit la un eveniment care va distruge calitatea propriei Tale lucrari”. De atunci, a continuat Duterte, fiecare barbat si femeie au „pacatul originar” in gene.

„A fost fapta parintilor nostri – noi nu ne nascusem inca, dar acum avem in sange pacatul originar. Ce fel de religie este aceasta? Eu nu pot sa o accept!”. Totusi, presedintele filipinez a marturisit ca el crede in existenta unui ”spirit universal”. Foarte pornit impotriva religiei catolice, Duterte i-a acuzat deja de ”ipocrizie” pe preotii catolici care au criticat virulent razboiul dus de guvernul din Filipine impotriva traficantilor de droguri. In 2015, cand era inca primar in Daveo, Duterte l-a blestemat si pe Papa Francisc din cauza ambuteiajelor provocate de vizita suveranului pontif.

author avatar
Tudor Borcea
313 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger