AcasăNewsPresedintele Ecuadorului acuza CIA ca a pus 88 de milioane de dolari...

Presedintele Ecuadorului acuza CIA ca a pus 88 de milioane de dolari pe capul sau

Rafael Correa crede ca CIA vrea sa-l ucida

Rafael Correa a declarat ca CIA a investit 88 de milioane de dolari ca sa-l ucida, si astfel sa-l impiedice sa obtina un nou mandat de presedinte.

Rafael Correa crede ca CIA vrea sa-l ucida

Totul a pornit de la un jurnalist chilian, Patricio Mery Bell, care a aflat de acest complot al CIA pe surse si a trimis un avertisment presedintelui ecuadorian. Correa a considerat ca informatia e credibila, avand in vedere amestecul agentiei in politica Americii Latine.

eful misiunii diplomatice americane in Quito, Adam Nann, a declarat ca Washingtonul nu s-ar amesteca niciodata in procesul electoral din Ecuador, dar Correa a subliniat ca nu e vorba de Administratia Obama, ci de CIA! Unul din motive ar fi ca Ecuadorul i-a acordat azil politic fondatorului WikiLeaks, Julian Assange.

author avatar
Adina Mutar
221 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger