AcasăNewsPresedintele CJ Braila, Bunea Stancu, suspendat din functie

Presedintele CJ Braila, Bunea Stancu, suspendat din functie

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, acuzat de abuz in serviciu si conflict de interese a fost suspendat din functie, marti, prin ordin semnat de prefectul de Braila, Vasilica Vilcu.

De asemenea, si vicepresedintelele CJ, Florin Mija, cercetat pentru abuz in serviciu in forma continuata, arestat vineri, odata cu Bunea Stancu, a fost suspendat din functie.

„Prefectul de Braila a semnat cele doua ordine de suspendare din functie pentru Gheorghe Bunea Stancu si Florin Mija, care au fost trimise la Inspectoratul Judetean de Politie Braila. Ei trebuie sa le comunice, pentru ca ordinele sa devina executorii. Cele doua ordine au fost semnate in baza sentintei penale trimise de Tribunalul Galati”, a declarat directorul Cancelariei Prefectului, Mircea Tudosie, citat de realitatea.net.

Tribunalul Galati a decis vineri seara ca presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, si vicepresedintelele CJ, Florin Mija, sa fie arestati la domiciliu, dupa ce joi cei doi au fost retinuti de procurorii DNA, fiind acuzati de abuz in serviciu in forma continuata si de conflict de interese.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger