AcasăNewsPresedintele Basescu a semnat numirea lui Korodi in functia de ministru al...

Presedintele Basescu a semnat numirea lui Korodi in functia de ministru al Mediului

Attila Korodi

Presedintele Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru numirea lui Attila Korodi in functia de ministru al Mediului. Deputatul UDMR va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce va incepe la ora 19.30.

Attila Korodi

Traian Basescu a semnat, marti, decretul pentru numirea lui Attila Korodi in functia de ministru al Mediului si Padurilor, potrivit Administratiei Prezidentiale. Ceremonia de depunere a juramantului de investitura in functia de ministru al Mediului si Padurilor de catre Attila Korodi va avea loc marti, la ora 19.30, dupa publicarea decretului in Monitorul Oficial al Romaniei, se precizeaza in comunicat

Deputatul Attila Korodi a fost nominalizat, marti, de UDMR, pentru functia de ministru al Mediului. Acesta va ocupa locul ramas vacant dupa demisia lui Laszlo Borbely. Anuntul a fost facut de presedintele UDMR, Kelemen Hunor, dupa sedinta Consiliului Permanent al Uniunii.

Dupa anuntul facut de liderul UDMR, Korodi e declarat ca acest minister va fi „organizat in bune conditii”, potrivit Mediafax. „Imi face onoare aceasta nominalizare din partea Consiliului Permanent si a domnului presedinte Kelemen. Nu o privesc ca pe o sansa, ci ca pe o responsabilitate. Sper ca activitatea mea sa fie o contributie importanta guvernului Ungureanu si viziunea mea asupra protectiei mediului sa poata sa insemne inca un adaos la ce s-a intamplat pana acum”, a declarat Korodi.

76 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger