AcasăNewsPresedintele a promulgat Legea privind split TVA

Presedintele a promulgat Legea privind split TVA

Seful statului a dat unda verde, miercuri, proiectului de lege privind plata defalcata a taxei pe valoare adaugata, demers cunoscut si drept „split TVA”.

Concret, dinspre Administratia Prezidentiala s-a anuntat faptul ca in cursul acestei zile de 27 decembrie, presedintele Iohannis si-a pus semnatura pe „decretul privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2017 privind plata defalcata a TVA”.

Sistemul split TVA se aplica obligatoriu doar firmelor aflate in insolventa si celor in cazul carora s-a constatat ca exista datorii la plata taxei pe valoarea adaugata, peste un prag stabilit, in rest fiind optional.

300 afisari

1 COMENTARIU

  1. Intr-o democratie reala, UN POLITICIAN DE ELITA (model) necesar unei societati moderne bazate pe cunoastere, trebuie sa fie un intelept, sa priveasca particularul prin prisma generalului si intr-un acelasi elan de gindire sa cuprinda deopotriva abstractul si concretul. Trebuie sa vada prezentul in lumina trecutului, pentru scopuri situate in viitor. Nici o parte a naturii umane sau a institutiilor omenesti nu trebuie sa-i scape cu totul din vedere. El trebuie sa fie dezinteresat si in acelasi timp sa vizeze un scop; sa fie distant si incoruptibil dar cu picioarele pe pamint ca un om de stiinta. Sa aiba spiritul afacerilor publice mult mai dezvoltat decat a celor personale de tip fraudist. Sa fie un bun slujitor al VOLUNTARIATULUI public. (Indivizi cu discernamintul afectat, incompetentii si cei cu instincte de rechin nu au ce cauta in politica sau viata publica). Un popor nu se poate dezvolta fara a avea repere sau propriile modele de oameni valorosi a caror exemplu sa le fie urmat sau care sa constituie seva de unde sa se hraneasca spiritual. Lipsa unor asemenea valori umane ,a elitelor sau principiilor sanatoase din conducerea tarii inseamna dezradacinare si apoi pieirea neamului romanesc. HOTII SI SEMIDOCTII POLITRUCI CARE AU CAPTURAT RO IN 1989 AU DISTRUS TARA IN 28 DE ANI CAT N-A FOST EA DISTRUSA DE-A LUNGUL ISTORIEI SALE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger