Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Preotul care vrea sa-si cumpere al patrulea avion

Preotul care vrea sa-si cumpere al patrulea avion

Autor:

Un predicator evanghelist american,  le cere enoriasilor sa cotizeze pentru a-si cumpara al patrulea avion privat, pentru ca „Isus nu ar merge calare pe un magar”.

 

preot Preotul care vrea sa si cumpere al patrulea avion

Biblia spune sa nu te lacomesti, dar un predicator evanghelist american le cere adeptilor sai un Falcon 7X de 54 milioane de dolari

Intr-un video publicat pe conturile sale de socializare, Jesse Duplantis , 68 de ani, a spus ca Dumnezeu i-a transmis sa cumpere un model  Falcoln 7X care costa 54 de milioane de dolari. Desi predicatorul, vedeta de televiziune,  are deja trei aeronave particulare,  sustine ca avionul cu trei motoare ar permite personalului de la biserica sa zboare „oriunde in lume cu o singura oprire”. El a adaugat ca Iisus Hristos „nu ar calari un magar, el ar fi intr-un avion care zboara peste tot in lume”. „Stiti, am detinut alte trei avioane la viata mea si le-am folosit doar pentru Isus Hristos. Acum, unii oameni cred ca predicatorii nu trebuie sa aiba avioane. Eu chiar cred ca predicatorii trebuie sa se foloseasca de orice voce disponibila, orice metoda disponibila pentru a duce cuvantul Domnului in lume”, a adaugat Duplantis. Intr-o fotografie folosita in videoclip, predicatorul apare langa cele trei avioane, iar deasupra sta scris: „Nu este vorba despre posesiuni, ci despre prioritati”. Chiar daca si alti predicatori detin avioane private, cazul lui Duplantis este controversat, numerosi credinciosi au reclamat pe Twitter ca se indoiesc de afirmatiile sale, avertizand fata de “falsii profeti.”    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 17-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!