AcasăNewsPreot din judetul Arad, gasit impuscat in cap

Preot din judetul Arad, gasit impuscat in cap

Drama in familia unui slujitor al Domnului din judetul Arad. Barbatul in varsta de 54 de ani a fost gasit fara suflare, in cursul zilei de miercuri.

Descoperirea facuta pe terenul unei pescarii care ar apartine preotului din localitatea Vasmas a fost anuntata la numarul unic de urgenta, fiind alertati oamenii legii. Ajunsi la fata locului, politistii au inceput imediat cercetarile menite sa scoata la lumina conditiile in care a sfarsit parintele, gazit cu „leziuni prin impuscare la nivelul capului”, din cate a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Arad, intr-o interventie la Antena3.

In cazul de fata s-a deschis un dosar pentru ucidere din culpa. Din cate a precizat Lorena Radu, „leziunile pe care barbatul le prezinta exclud in totalitate varianta unei crime”, fiind luate in calcul alte doua ipoteze – un accident sau o sinucidere. Ramane, insa, de vazut la ce concluzie se va ajunge la finalul investigatiilor.

156 afisari

2 COMENTARII

  1. Corect parintele juca ruleta riseasca in fundul pescariei timp ce anuntase ca e praduit de hoti. S-a jucat cand nu trebuia. Tanti Dan fa-te ca muncești.

  2. Deci parintele nu s-a suicis cine a pomenit nu se juca ruleta ruseasca si chiar la nivelul capului…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger