Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » “Preocupare”. Mesaj de la varful Comisiei Europene pentru parlamentarii romani

“Preocupare”. Mesaj de la varful Comisiei Europene pentru parlamentarii romani

Autor:

Oficialii europeni sunt cu ochii pe modificarile aduse in Parlament Legilor Justitiei.

 

comisia europeana 350x233 Preocupare. Mesaj de la varful Comisiei Europene pentru parlamentarii romaniJean Claude Juncker si prim-vicepresedintele Timmermans au ales sa dea publicitatii un mesaj comun prin care transmit ca “urmaresc cu preocupare cele mai recente evolutii din Romania”.

Oficialii Comisiei Europene adauga ca “independenta sistemului de justitie din Romania si capacitatea sa de a lupta efectiv impotriva coruptiei sunt pietre de temelie ale unei Romanii puternice in Uniunea Europeana.

Cei doi amintesc de cel mai recent raport MCV si la observatiile Comisiei. Si fac apel la Parlamentul autohton sa “regandeasca actiunile propuse, sa lanseze dezbaterea in confirmitate cu recomandarile Comisiei si sa constuiasca un consens larg privitor la calea de urmat. Comisia reafirma disponibilitatea de a coopera si de a sustine autoritatile romane in acest proces”.


1 Comentariu la “Preocupare”. Mesaj de la varful Comisiei Europene pentru parlamentarii romani

  1. cobe

    Dar Klem ce a zis? trimisul marelui stapan,am vazut doar ce au debitat sefutii din ue,se tem ca nu mai pot da ordine peste cereri cu privine mersul inainte al Coloniei si inaintare a ei spre subcolonie.Aproape toata coruptia de aici a fost implementata de stapanii externi,daca voiau o tara in curs de dezvoltare impuneau reguli clare de la inceput,inca inainte de aderarea la ue si nato,insa altul a fost interesul lor si au urmarit pas cu pas indeplinirea lui ajungand la stadiul actual.Ce era aceasta colonie daca ni se impuneau reguli clare si drepte de la inceput?


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 21-04-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!