AcasăNewsPremierul Victor Ponta cheama reprezentantii partidelor la discutii

Premierul Victor Ponta cheama reprezentantii partidelor la discutii

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni dimineata, ca a trimis o scrisoare liderilor PNL, Vasile Blaga si Alina Gorghiu, prin care ii cheama pe acestia la discutii pe marginea unor subiecte arzatoare.

Anuntul a fost facut de Victor Ponta la inceputul sedintei conducerii Partidului Social Democrat. Cele cinci teme considerate arzatoare sunt revizuirea Constitutiei, sistemul electoral, Master Planul de Transport, legile sigurantei nationale si legislatia financiar-bancara, in contextul crizei francului elvetian.

„Discutam in presa si fiecare vorbeste separat. Trebuie sa ne asezam toti la masa, sa vedem deciziile Curtii Constitutionale si sa luam, la randul nostru, decizii legislative foarte clare”, a fost mesajul transmis de Victor Ponta.

Printre altele, premierul a precizat ca circa 75.000 de romani au de suferit de pe urma avansului luat de francul elvetian in raport cu leul romanesc, dar si ca Romania are nevoie de solutii pentru ca eventualele crize financiare pe plan international sa afecteze tara noastra cat mai putin.

De asemenea, Victor Ponta a anuntat ca va chema la discutii si reprezentantii celorlalte partide care inca alcatuiesc coalitia de guvernare, respectiv UDMR si PPDD.

author avatar
Cristi Ionita
73 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger