AcasăNewsCe a declarat Ungureanu dupa ce i s-a transmis ca va avea...

Ce a declarat Ungureanu dupa ce i s-a transmis ca va avea soarta lui Aldo Moro

In legatura cu declaratiile deputatului PSD Adrian Solomon, conform carora premierul Mihai-Razvan Ungureanu „va avea soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o amenintare, e o asigurare”, Biroul de presa al Guvernului a remis, luni, o precizare.

„Premierul Mihai-Razvan Ungureanu este profund ingrijorat de derapajele pe care discursurile politice le pot inregistra si cere solidarizarea tuturor fortelor responsabile pentru eliminarea acestor excese.

Fara o reactie comuna a clasei politice responsabile si a societatii civile, climatul politic va fi afectat iremediabil. Acceptarea fara reactie a unui asemenea discurs condamna grav spiritul democratic si afecteaza ordinea sociala”, precizeaza Guvernul.

Deputatul PSD Adrian Solomon a declarat, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca premierul Ungureanu vine de 1 Mai la Barlad si nu discuta cu autoritatile locale, va avea „nu soarta lui Tariceanu, ci soarta lui Aldo Moro, iar asta nu-i o amenintare, ci o asigurare”. Aldo moro, politician italian, a fost ucis de teroristii din Brigazile Rosii.

author avatar
National
232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger