AcasăNewsPremierul Ungureanu: Acuzatiile lui Ponta la adresa Guvernului denota lipsa de responsabilitate...

Premierul Ungureanu: Acuzatiile lui Ponta la adresa Guvernului denota lipsa de responsabilitate si ipocrizie

Acuzatiile lansate la adresa Guvernului de Victor Ponta, presedintele PSD, denota o „lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte” si ipocrizie, a declarat premierul Mihai Razvan Ungureanu.

Invitat, marti seara, la RealitateaTv, primul-ministru a tinut sa ii transmita un mesaj liderului socia-l democrat, Victor Ponta. „As vrea sa ii transmit raspunsuri la intrebarile pe care si le-a pus fara sa stie de ce. In general, nu admit din partea nimanui o exprimare de acest gen. Premierul Ungureanu apara in primul rand interesele nationale si doar nationale. A arunca cineva o umbra de dubiu pe intentiile mele, dovedeste in opinia mea, o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare, pentru ca ii doresc domnului Ponta o cariera politica lunga, ma refer la domnul presedinte Ponta si la aceasta aluzie. Este doar lipsa de responsabilitate si ipocrizie.

Eu sper ca unii dintre cei care ii sfatuiesc, pe unii ii cunosc, domnul Teodorescu, sper ca va reusi sa se apropie la timp inainte sa spuna asa ceva. Nu-mi place cum suna si ma astept de la un om care se apropie de 40 de ani, mai ales ca e tata si cetatean, sa se fereasca de asemenea neindemanari”, a afirmat Ungureanu.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger