AcasăNewsPremierul Tudose: nu sunt monarhist!

Premierul Tudose: nu sunt monarhist!

Fara sa comenteze prea mult pe tema ipotezei inaintate chiar de catre unul dintre liderii PSD-ului, si anume eventualitatea organizarii unui referendum pe tema monarhiei, premierul a folosit o propozitie simpla, prin care a dat tuturor de inteles cum vede lucrurile.

„Nu sunt monarhist!”, a replicat sec Mihai Tudose, in clipa in care jurnalistii au incercat sa obtina de la seful Guvernului – venit la Parlament sa sustina bugetul pe 2018 – o reactie la spusele presedintelui executiv al formatiunii social-democrate.

„Poate si un referendum fata de sistemul asta presedintie-monarhie, totu-i posibil. Eu sunt republican, pentru ca asa m-am nascut (…) dar cred ca poporul poate fi intrebat cu privire la lucrul asta (…) atata timp cat facem un referendum cu familia traditionala, putem face si o asemenea intrebare catre popor”, declarase Niculae Badalau, in urma cu scurta vreme, de pe holurile Parlamentului.

author avatar
Cristina Stefan
181 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger