Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul Tudose a reactionat la spusele ministrului Carmen Dan

Premierul Tudose a reactionat la spusele ministrului Carmen Dan

Autor:

Dupa ce ministrul de Interne a iesit, joi seara tarziu, cu o declaratie de presa -in care a prezentat ceea ce a anuntat a fi o “cronologie” a celor intamplate in privinta variantei de succesor al actualului sef al IGPR, aparuta pe fondul propunerii pe care i-o inaintase premierului, in urma scandalului cu politistul acuzat de agresiune – Mihai Tudose a reactionat.

 

sedinta guvern 350x193 Premierul Tudose a reactionat la spusele ministrului Carmen DanMai exact, prim-ministrul a ales sa posteze o replica pe Facebook. In care contrazice varianta anuntata de catre sefa MAI, argumentul invocat fiind tot de ordine cronologica. “Doamna Carmen Dan recunoaste ca la ora 6:27 a fost sunata de domnul chestor Ionita, care a anuntat-o ca doreste sa se vada cu domnia sa. In acea dimineata, i-a transmis acesteia ca nu vrea sa fie sef al IGPR. Sedinta de Guvern a avut loc la ora 13:30. Atunci am anuntat ca nu il numesc pe domnul chestor Ionita, ca nu il demit pe domnul chestor Despescu si ca astept un raport de la dansul. La acea ora, toate televiziunile titrau ca domnul chestor Ionita nu doreste sa fie noul sef al IGPR. Cum poate spune cineva ca anuntul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ionita sa se razgandeasca? Trageti dumneavoastra concluziile”, suna replica data de Tudose pe reteaua de socializare.

Amintim ca ipoteza unui nou sef al IGPR a aparut zilele trecute, ca urmare a scandalului cu agentul acuzat de agresiune sexuala. Dar si ca premierul l-a chemat pe Bogdan Despescu la Palatul Victoria si, dupa discutii de aproape o ora, i-a dat termen o saptamana sa ii prezinte masurile luate in privinta acestui caz.


1 Comentariu la Premierul Tudose a reactionat la spusele ministrului Carmen Dan

  1. cobe

    Bai Klingonianule,dupa ce ai aparut pe sticla cam chitrofonit,se vedea de pa Marte,ai facut declaratii bahice crezand ca gata esti deja cotrocenist,te faci de cacao mai rau decat cel ce a fost presedinte tot timpul chitrofonat,chiar daca stia cum sa ingurgiteze multidistilatul.Degeaba ai capul ala asa de mare ca mintea este prea mica in el,daca erai dastept nu radea lumea de tine acum,puteai sa fii pe cai mari daca nu erai teleghidat cu baterii slabe de stapanii tai.Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 23-02-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!