Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » News » Premierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen

Premierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen

Autor:

Aflat la Sibiu, pentru Summitul informal al Consiliului European, intrebat fiind cand crede ca va fi pregatita Romania sa intre in Schengen, premierul olandez a fost cat se poate de categoric in raspunsul sau.

 

medalion rutte1 300x300 Premierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen“Cand va veti conforma tuturor regulilor statului de drept, ale democratiei. Nu mergeti in directia corecta”, a replicat Mark Rutte.

Anterior, Klaus Iohannis spunea, joi, ca “aceasta chestiune, Schengen, am pus-o in discutie de nenumarate ori, si fiti siguri ca si astazi voi discuta cu liderii europeni despre Schengen”. “Insa, vedeti ca lucrurile nu merg intotdeauna asa cum ne imaginam. Avem politicieni care, din pacate, au aratat Europei ca nu avem numai o fata frumoasa. Avem si politicieni care ataca justitia, din pacate, avem politicieni care, din pacate, ataca chiar si institutiile europene, si in aceste conditii, din pacate, in loc sa mergem mai departe, sa fim acceptati cu totul si inclusiv in Spatiul Schengen, au aparut acele discutii despre statul de drept din Romania, discutii care, evident, au fost antamate de politicienii nostri, care vor altceva decat binele Romaniei”, a adaugat presedintele.


4 comentarii to Premierul olandez, raspuns categoric pe tema Schengen

 1. PRICEPUTU

  PAI REALITATEA E REFLECTATA DE TONELE DE COCAINA CE STA REVASITA PE TARMUL MARII NEGRE SI AJUNGE INCLUSIV IN OLANDA DE 30 DE ANI…..CE VRETI MAI MULT ……

 2. hanibal

  A se traduce:”cand ne veti da portul Constanta atunci veti fi in Schengen!”Eu zic ca la “Pastele cailor”Sictir ,nesimtitule!

 3. NELU IORDAS

  Direcția corecta ➡️MACOVEI➡️

 4. Petrov cel Chior

  Direcția corecta ➡️MACOVEI➡️NELU IORDAS➡️verisoara tusica Stela ambasadoarea Holandi↔️jidenutu SOROSI➡️1,2,Trei seara pe alei droguri daca vrei i ca la gascari in baruri↔️fete cate vrei➡️deep state.


    

Comenteaza pe Facebook


Ziarul National
Recomandarile zilei 22-05-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!